Lidia Buble, prima piesă după despărțirea cu Răzvan Simion! Versuri inspirate din propria poveste de dragoste?

Lidia Buble a scos prima piesă după despărțirea cu Răzvan. Fac oare versurile melodiei referire la relația pe care au avut-o cei doi?

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Lidia Buble, prima piesă după despărțirea cu Răzvan! Versuri inspirate din propria poveste de dragoste?


In articol:

Lidia Buble a scos o piesă nouă, iar aceasta este prima pe care o scoate după despărțirea cu Răzvan Simion. Piesa vorbește despre sentimente de tristețe, suferință și dezamăgire. Deși artista vrea se postează doar în ipostaze fericite și în care tot timpul este cu zâmbetul pe buze, ultima piesa „Ochii verzi” contrazice sentimentele vedetei și se simte o urmă de dor.

Lidia Buble, melodie despre povestea ei de dragoste

După ce piesa a fost urcată, Lidia Buble a postat un mesaj pe contul ei de socializare o parte din clip, însoțită de o descriere care ne duce cu gândul direct la Răzvan.De asemenea, aceasta compară povestea de dragoste pe care a avut-o cu fostul ei iubit cu un ”dans al stelelor căzătoare”.

 

Citeste si: Mircea Negulescu a ajuns în arest. Pentru ce fapte este acuzat

Citeste si: Iulia Albu vine cu replică pentru Andreea Bănică. ”Eu am primit un mesaj foarte urât de la ea, în care m-a amenințat”

Citeste si: Secretul lui Cristi Borcea a fost dezvăluit! Valentina Pelinel a spus tot la televizor: „Nu este un bărbat...”

„Rari. Ochii verzi sunt rari. Doar 2% din miliardele lumii. Iubirile ce se reflecta in ochii verzi sunt ca un dans al stelelor cazatoare pe care ti le ai dori mai mult timp desenate pe cerul noptii. Eu am ochii verzi. Uneori tristi, mereu mari dar intotdeauna verzi💚👀”, a scris artista.

 

Lidia Buble, prima piesă după despărțirea cu Răzvan! Versuri inspirate din propria poveste de dragoste?

Versuri inspirate din propria poveste de dragoste?

Versurile par inspirate din povestea de dragoste pe care artista a avut-o cu Răzvan Simion. Deși Lidia vrea să pară o femeie puternică, piesa aceasta spune multe despre latura ei sensibilă și despre sentimentele pe care le are în această perioadă.

”Treceai și nu spuneai nimic/ Rupeai din mine câte-un pic/ Zâmbeam prea mult să nu mă vezi/ Cu ochii ăia triști/ Cu ochii ăia mari/ Cu ochii ăia verzi/ Îndrăgostită nebun de un străin/ Introvertită iubind un anonim/ Visam timidă că poate o să mă vezi/ Cu ochii ăia triști/ Cu ochii ăia mari/ Cu ochii ăia verzi”, câteva versuri din piesă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate