Lidia Buble spune tot adevărul despre despărțirea de Răzvan Simion. Ce a dăunat iremediabil relației

Lidia Buble le-a dezvăluit fanilor că cea mai nouă piesă lansată vorbește și despre trările sale. Ea a scris un mesaj înduioșător, în care face referire și la povestea de dragoste pe care a avut-o cu Răzvan Simion.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Lidia Buble, despre Răzvan Simion
Lidia Buble, cântăreață

Frumoasa Lidia Buble a mărturisit că toate melodiile pe care le-a lansat până în prezent spun o părticică și din viața sa. Piesa pe care o cântă împreună cu trupa Vunk, „Vino, du-te”, transmite un mesaj puternic și vorbește despre povestea ei de iubire cu fostul iubit, Răzvan Simion,


In articol:

Recent, cântăreața a postat un text pe contul personal de Instagram în care dezvăluie că versurile piesei au legătură cu dezamăgirile, certurile dintre parteneri. De asemenea, Lidia mai scrie un lucru care poate avea legătură directă cu Răzvan. Ea susține că melodia vorbește și despre persoanele care formează un cuplu, dar cărora le este teamă să pună punct relației.

Lidia mai spune că melodia este precum o confesiune a sentimentelor sale. „Despre nehotărârea ce se instalează în inima cuplurilor atunci când nimic nu a mai rămas de spus sau de trăit dar niciunul dintre ei nu poate lua o decizie. Vino… du-te, Lasă-mă și nu mă lasă… un joc al emoțiilor în care mulți se regăsesc. Îmi doream de mult timp o piesă de la @trupavunk…și uite că am reușit în toamna asta să am o piesă ca o confesiune”, le-a transmis artista fanilor săi.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Despre nehotararea ce se instalează in inima cuplurilor atunci cand nimic nu a mai ramas de spus sau de trait dar niciunul dintre ei nu poate lua o decizie. Vino... du-te, Lasa-ma si nu ma lasa... un joc al emotiilor in care multi se regasesc. Imi doream de mult timp o.piesa de la @trupavunk...si uite ca am reusit in toamna asta sa am o piesa ca o confesiune.❤️

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Lidia Buble: Mi-am cântat sufletul, trăirile, starea

Tot pe Instagram, acolo unde comunică deschis cu urmăritorii săi, Lidia a dezvăluit că prin piesa „Vino, du-te” își arată adevăratele sentimente. „Dacă ați ști voi cât sunt de fericită… E pentru prima dată de când sunt eu în această industrie când o piesă îmi intră pe radio și nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puțin și se lansează piesa, abia aștept. Tema clipului este diferită față de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare.

Mă bucur tare atunci când reușesc să ajung la sufletele voastre și când pot să transmit emoție. Asta e cea mai frumoasă răsplată pentru mine, ca artist. De fiecare dată mi-am cântat sufletul, trăirile, starea. Eu niciodată nu am lansat o piesă care să nu vorbească despre mine. Fiecare din ele a avut legătură cu trecutul meu, cu prezentul… Sunt ca o carte pe care trebuie să o citiți”, a spus Lidia Buble.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Soția lui Constantin Măgureanu, dezvăluiri impresionante despre accidentul în care a pierit un tânăr de 26 de ani. Cum se apără Veronica Măgureanu: „N-am luat nimic în plin că...

Un copil de șapte ani a fost ucis în bătaie, cu un cadru de pat, de iubitul mamei. Valentina, acuzată de complicitate la omor

Ceaiul minune pentru creier! Care este ingredientul secret. Are beneficii uimitoare asupra organismului tău

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 25 septembrie, partea a doua- Vezi emisiunea Online

Medicul legist Cristian Stan a demontat toate miturile legate de COVID-19: „Scade dramatic capacitatea imună a plămânilor şi atunci...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies