Lidia Buble, umilită în public din cauza religiei sale. Este cutremurător

Lidia Buble a avut, în sfârșit, curaj să vorbească despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus


In articol:

Iubită și apreciată în prezent, Lidia Buble a vorbit despre o perioadă în care situația se prezenta la polul opus. Jignită și umilită public pentru convingerile sale și ale familiei sale, Lidia Buble a fost nevoită să suporte cuvinte și situații care, cu siguranță, au rămas vii în memoria artistei.

Lidia Buble, o copilărie de coșmar

Lidia Buble a trecut prin momente cumplite în copilărie, atunci când a fost deseori ținta situațiilor în care era batjocorită de colegii de școală. 

Artista era ținta colegilor de școală din cauza religiei pe care o practică ea și familia sa, dar și din cauza neajunsurilor cu care se confrunta în vremea copilăriei. Fragilă și copilăroasă, Lidia Buble afirmă, la ani distanță, că perioada a fost oribilă pentru ea. 

Lidia Buble și-a deschis sufletul acum ceva timp și a vorbit deschis despre lucrurile care i-au marcat copilăria. Cu toate acestea, artiista este recunoscătoare pentru ceea ce este acum și susține că nici măcar neajunsurile financiare nu au făcut-o să se vadă mai prejos decât alți copii

„Noi fiind foarte mulți copii în familie, 11, mama și tata nu ne puteau face toate mofturile. Niciodată nu ne-a lipsit nimic, dar așa ce aveam pretenții de păpuși și de haine, nu le-am avut în permanență. Dar acum mi-e bine.(…) Am o colecție impresionanta de păpuși Barbie” a spus Lidia Buble, acum ceva timp.

„Într-o țară ortodoxă, pentru neoprotestanți este destul de greu. Știți foarte bine, bullying-ul era și pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen. Probabil, totul a trecut mai ușor datorită personalității mele și nu am suferit precum alți prieteni de aceeași religie cu a noastră”, a spus artista.

Lidia Buble și Răzvan Simion, surprinși de paparazzi WOWbiz

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost surprinși din nou împreună de paparazzi WOWbiz.ro, în zona Dorobanți.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe Răzvan Simion, în timp ce se afla în zona Dorobanți, în fața unui atelier de croitorie. Prezentatorul părea extrem de neliniștit și timp de minute bune s-a plimbat în sus și în jos prin fața respectivei clădiri. Mai interesant este că în fața casei era parcată mașina Lidiei Buble.

Lidia Buble, umilită în public din cauza religiei sale. Este cutremurător
Lidia Buble, umilită în public din cauza religiei sale. Este cutremurător

Răzvan și-a continuat plimbarea agitată câteva minute bune, după care a privit cu atenție în jur, și-a făcut curaj și a intrat în respectivul imobil.

După alte câteva minute, inevitabilul s-a întâmplat: din casă a ieșit Lidia Buble alături de danastoarele ei, având în brațe cteva ținute de scenă. În spatele Lidiei a apărut și Răzvan, care a privit din nou în jur și a zbughit-o din fața casei, mergând către o stradă lăturalnică, unde își parcase mașina.

Ceva mai relaxată, Lidia Buble a mers către maina ei, însă nu a urcat în ea ci și-a lăsat bagajele în portbagaj. În același timp, pe stradă a apărut Răzvan la volanul unui SUV, cu mască pe figură. Lidia a urcat în dreapta lui, în timp ce dansatoarele au urcat în spate. Toți patru au plecat către o direcție necunoscută.

Ce s-a întâmplat între Lidia Buble și Răzvan Simion

Relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion are, deja, câțiva ani buni, prezentatorul TV divorțând de soția lui pentru a avea o relație ”curată” cu artista.

Mai mult decât atât, de-a lungul timpului, între Răzvan Simion și Lidia Buble au avut loc tot felul de discuții cu privire la viitorul lor împreună, cea mai ades adusă în atenția publicului fiind cea legată de religia vedetei TV, diferită de cea a cântăreței.

Cu toate acestea, acum ceva vreme, Răzvan Simion părea să fi acceptat ideea de a renunța la religia în care a fost botezat pentru a se căsători cu Lidia Buble, așa cum își dorea tatăl artistei, pastor penticostal.

Iar după ce totul părea stabilit, iar scandalurile constante cu fosta soție a lui Răzvan Simion păreau ”așezate”, între Lidia Buble și prezentatorul de la ”Neața cu Răzvan și Dani” a apărut o problemă legată de comportamentul lui și, evident, despărțirea lor a părut inevitabilă în ochii publicului.

Lunile trecute, relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a părut să devină una extrem de tensionată, iar cei doi au anunțat că s-au despărțit.

Lidia Buble, umilită în public din cauza religiei sale. Este cutremurător
Lidia Buble, umilită în public din cauza religiei sale. Este cutremurător

Cu toate acestea, Răzvan Simion și Lidia Buble au ținut legătura tot timpul, cei doi apelând, în repetate rânduri, susțin sursele noastre, la intermediari, iar mesajele schimbate nu au fost deloc unele care să indice că nu se mai iubesc, ba chiar dimpotrivă.

Mai mult, susțin sursele noastre, Răzvan Simion a decis să o lase pe Lidia Buble să poarte în continuare inelul de logodnă și să se folosească de mașina pe care i-ar fi făcut-o cadou, una cu care și un milionar american s-ar putea lăuda, cei doi văzându-se, doar mai rar ca înainte, în mare secret.

”Nu pot sta departe unul de celălalt, se văd, n secret, cel puțin o dată pe săptămână. Mi-aș pune toți banii că vor fi din nou împreună, că, de fapt, se iubesc și că sunt în perioada de negocieri de dinainte de căsătorie”, ne-a spus un apropiat de-al lui Răzvan Simion și de-al iubitei acestuia, Lidia Buble.

Galerie foto 
Citește și:

Liviu Teodorescu, destainuiri in emisiunea „Invitatul de 12”, de la Radio Impuls, moderata de Cosmin Cernat: "Tin minte ca eram cu o floare mare in mana..."

Apariție surprinzătoare pe scena Xfactor! Modelul Naomi Hedman i-a impresionat pe jurați

VIDEO Abi și Dani Mocanu dau de pământ cu Alex Velea și alți rivali în noua lor piesă. „Să nu îi mai aud pe boschetarii ăștia de lăutari”

Apelul disperat al lui Florin Salam după ce fratele lui fusese depistat cu coronavirus: „Nu poți să aduci un om pe picioare și să-l iei...”

Ce s-a  întâmplat cu George Burcea după scena sărutului cu Viviana

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies