Lidia Fecioru, previziuni sumbre pentru anul 2022! La ce să ne așteptăm în viitor: ”Doi ani ne va fi greu. Până atunci e haos”

Lidia Fecioru, invitata lui Mihai Ghiță, a făcut previziuni sumbre pentru țara noastră, în anul 2022! La ce să ne așteptăm?!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Lidia Fecioru a fost invitata lui Mihai Ghiță, în emisiunea ”În Oglindă”. Terapeuta a făcut previziuni sumbre pentru anul 2022, punând accentul pe oamenii care aduc doar energii negative planetei noastre. Specialista susține faptul că negativul a luat amploare din cauza oamenilor, mărturisind că, din păcate, acest lucru afectează Terra.

Citeste si: Vica Blochina, mărturisiri dureroase despre tatăl ei: ”Foarte sever, mă certa și mă bătea”. Ce a povestit despre familia ei în emisiunea ”În Oglindă”

Lidia Fecioru a vorbit și despre pacea de la noi din țară, dar și despre un posibil război. Aceasta este de părere că în România nu va fi niciun război, însă reprezintă o problemă adevărată...supraviețuirea.

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

”Pe mine mă ia groaza de anul ăsta dacă te interesează. Mă dezamăgesc de la o zi la alta, că viața noastră devine destul de complicată, că haosul care a apărut în lume...e

ca și cum ai avea un lichean mare, plin cu piftie și se clatină cum se clatină piftia aia, mai moale așa. Exact așa se clatină Universul ăsta. Tot ce ține de partea negativă a oamenilor, pentru că negativul a luat amploare, are influența foarte mare asupra Terrei, în sine.

De aici ne întrebăm de ce apar foarte multe cataclisme acum în perioada asta de un an, doi, trei...tsunami,

foc nu știu unde...energia Pământului este perturbată de energia pe care o creează oamenii. Au o influență asupra Terrei...energia pe care o creează oamenii, în loc să creeze pace, echilibru, noi creăm foarte multă energie negativă. O să fie pace, război nu va fi, nu vom avea război, dar chestia asta cu chinurile...nu văd foarte bine treaba asta, mai ales în România, chestia asta cu supraviețuirea. Pe mine mă deranjează chestia asta, pentru că eu vreau să-mi cresc nepoții într-o țară frumoasă, liniștită, superbă”,  a spus Lidia Fecioru, în emisiunea ”În Oglindă”.

Lidia Fecioru

Lidia Fecioru

[Sursa foto: Captură YouTube]

Lidia Fecioru: ”Doi ani ne va fi greu”

Lidia Fecioru prevede că timp de doi ani, românilor le va fi greu. Aceasta crede că în viitorul apropiat poate lucrurile își vor găsi echilibrul, însă până atunci va fi haos.

Citeste si: Cine este Grațiela Teohari Duban, soția lui Andrei Duban. Cum își menține silueta de vis la 34 de ani

”Poate că reușim undeva peste doi ani să echilibrăm lucrurile. Doi ani ne va fi greu. Undeva peste vreo doi ani cât de cât se vor echilibra lucrurile. Până atunci e haos, și economic și energetic și cum vreți voi. Toată lumea mă întreabă de ce nu plec. Mie îmi place țara, țara e minunată, trebuie să se schimbe oamenii. Noi trebuie să ne schimbăm, ca să se schimbe lucrurile”,  a mai spus aceasta, în emisiunea moderată de Mihai Ghiță.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, O realitate îngrijorătoare: comunități întregi aflate doar în paza Domnului

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”, Oamenii munților

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Tragedii consumate sub sloganul “Siguranță și încredere”

3 zodii vor descoperi o putere interioară puternică din noaptea aceasta

CRESC PENSIILE în România! Budăi tocmai a făcut anunțul în direct: "Ne dorim rezolvarea inechităților"

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

Pericol la bancomat! Ai grijă să nu rămâi fără bani

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies