Lidia, una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, a rămas văduvă, la 3 luni de la nuntă. Care au fost primele declarații ale tinerei? "Din păcate, mor mulți din cauza..."

Familia lui Vadim Tudor este din nou în doliu.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Lidia Vadim Tudor s-a confruntat cu o altă cumpănă a vieții, după ce și-a pierdut tatăl. Exact când credea că lucrurile s-au așezat și a reușit să-și întemeieze o familie, tânăra s-a lovit de o veste cutremurătoare, căci soțul ei a decedat, la doar 3 luni de la nuntă.

Citeste si: Fratele lui Vadim Tudor, mesaj emoționant la 6 ani de la moartea regretatului politician: "Nu voi uita asta niciodată"

Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, a rămas văduvă

Necazurile nu se sfârșesc în familia regretatului Vadim Tudor. După pierderea politicianului, care a lăsat un gol imens în sufletul tuturor, Lidia, una dintre fiicele fostului senator, a rămas văduvă, la trei luni de când își formase o familie.

Potrivit cancan.ro, soțul tinerei, un scriitor cu 20 de ani mai în vârstă, a decedat subit, pe 16 octombrie, după ce pe 10 iulie își juraseră iubire pentru tot restul vieții. Înmormântarea ar fi avut loc, asemenea căsătoriei civile, în mare secret. La ambele evenimente au participat doar apropiații familiei.

Lidia Vadim Tudor s-a căsătorit pe 10 iulie, cu un scriitor cu 20 de ani mai în vărstă

Lidia Vadim Tudor

[Sursa foto: Captură tv]

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Deși jurnaliștii de la Fanatik.ro au luat legătura cu Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Sectorului 1, dezvăluind faptul că a avut loc oficializarea mariajului în acte, în mod legal, fiica Tribunului a negat vehement căsătoria cu Tano Dan Alexandru: "Eu nici nu eram căsătorită! Ne-au murit, într-adevăr, mai mulți colaboratori ai revistei, chiar acum sunt la priveghiul lui Dragoș Dumitriu. Vă mulțumesc (pentru condoleanțe, n.

red.), dar e o știre falsă. Nu sunt căsătorită cu dl Tano Dan Alexandru! Din păcate, mor mulți din cauza COVID-19, prea mulți. (…) Amândoi (Tano Dan Alexandru și Dragoș Dumitriu, n. red.) au murit din cauza COVID, încă avem în redacție oameni care suferă de COVID, din păcate, am avut și eu COVID. 

Lidia Vadim Tudor a fost în fața ofițerului de stare civilă cu Tano Dan-Alexandru

Certificat care dovedește faptul că Lidia Vadim Tudor a fost căsătorită cu Tano Dan-Alexandru

[Sursa foto: Fanatik.ro]

Eu nu vreau ca viața mea să fie de interes! (…)Nu sunt văduva lui… Dl Tano era colaborator la revista mea.

Nu vreau să dau nicio declarație despre acest fapt (decesul acestuia, n.red.). (…) Nu mă ocup eu de chestiile astea (pomană, n. red.) Sunați la familia lui, nu pe mine, că eu nu am nicio treabă, serios!", a declarat tânăra, pentru Fanatik.ro

Lidia Vadim Tudor a fost căsătorită cu Tano Dan-Alexandru

Tano Dan-Alexandru

[Sursa foto: revistaromaniamare.ro]

Lidiei Vadim Tudor  i-a murit soțul, la 3 luni de la căsătorie

Vadim Tudor, alături de fiicele lui

Corneliu Vadim Tudor a murit în urmă cu 6 ani

Corneliu Vadim Tudor și-a dat ultima suflare pe 14 septembrie 2015, pe patul de spital. La acea vreme, medicii l-au supus pe bărbat unei intervenții chirurgicale, după ce a suferit un infarct, însă organismul i-a cedat, fără să se mai poată face nimic. Lidia, fiica politicianului, a declarat ulterior că tatăl ei își prevestise moartea, cu ceva timp în urmă: "Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist.

Citeste si: Corneliu Vadim Tudor, semne de dincolo de moarte! Cum comunică fiicele lui cu “Tribunul”: „Ne apare în vise...avem, cumva, o legătură puternică cu el"

L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui său, Pavel, a visat-o. Şi-a visat şi înmormântarea. O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva. Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea, pentru că le-a simţit pe pielea lui. (…) Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Visele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat.", povestea Lidia Vadim Tudor, după înmormântarea Tribunului, în cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cătălin Oprișan, despre peripețiile unui interviu cu regretatul Vadim Tudor. "Șase ore m-a luat și m-a analizat"

Văduva lui Vadim Tudor, declarații emoționante la cinci ani de la moartea soțului: „Încă îl aștept acasă...”

E dureros ce se întâmplă cu văduva lui Cornel Vadim Tudor, la 5 ani de la moartea ”Tribunului”

Horoscop decembrie 2021 pentru toate zodiile: bani, dragoste si sanatate

Se dau super mulți bani pe lângă pensie! Vestea momentului pentru 8 milioane de români. Au anunțat acum

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Varianta Omicron îngrozește lumea științei. Noua tulpină este de 5 ori mai infecțioasă decât Delta

Ilie Năstase a recunoscut: S-a infectat cu COVID-19! Cum se simte acum fostul lider mondial

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies