Life Dental Spa sustine conceptul de "second opinion" in stomatologie. Alege Second Opinion (a doua parere medicala) la Life Dental Spa!

Un diagnostic corect te poate scuti de erori in tratamentele dentare si de cheltuieli inutile!

Distribuie pe:

Life Dental Spa


In articol:

Odata cu aparitia multiplelor metode de tratament, a aparut si conceptul de ”second opinion” cu privire la cea mai potrivita procedura stomatologica pentru un pacient. De fapt, conceptul a fost adoptat de clinica dentara laser Life Dental Spa, ca urmare a fluxului constant de pacienti nemultumiti sau nelamuriti de planurile de tratament din alte cabinete dentare ce veneau sa ceara o a doua parere medicilor de aici.

Principalul motiv pentru care pacientii se adreseaza clinicii dentare Life Dental Spa este faptul ca aici beneficiaza de o modalitate diferita de abordare stomatologica, si anume una conservativa, minim-invaziva, cu respect pentru tesuturile dentare si pentru organism in general. Life Dental Spa promoveaza stomatologia holistica, ce trateaza oameni, nu doar dinti. 

Laserul dentar este ultratehnologia momentului si permite realizarea unor manopere de calitate superioara, fara durere, cu rezultate excelente pe termen lung. In acest moment, cu ajutorul laserului pot fi tratate cariile, fara freza si fara anestezie, gingivitele si parodontozele NON-CHIRURGICAL, diverse infectii, granuloame, chisturi radiculare, se pot realiza implanturi dentare asistate laser si orice alta manopera de chirurgie orala.

Din ce in ce mai multi pacienti aleg sa isi trateze afectiunile minim-invaziv, cu laser dentar, in locul procedurilor invazive, dureroase, cu freza si bisturiul, pe care le recomanda cabinetele dentare clasice!

Clinica stomatologica Life Dental Spa incurajeaza pacientii care vin sa ceara o a doua opinie!

Cum poti beneficia de “Second Opinion” la Life Dental Spa?

Vino la clinica impreuna cu toate investigatiile pe care le-ai facut (radiografii, imagistica CT, eventual alte analize) si cu planul sau planurile de tratament pe care le-ai primit de la celelalte cabinete dentare unde ai fost consultat.

Specialistii nostri vor analiza cazul tau si iti vor oferi cea mai prietenoasa, minim-invaziva, biocompatibila si potrivita solutie stomatologica pentru tine!  

In urma unei singure sedinte efectuate in cabinetul stomatologic din Bucuresti, pacientii afla care este cel mai potrivit tratament, cunoscand exact ce manopere medicale urmeaza a fi realizate. 

Tratamentul trebuie ales cu mare grija si atentie 

Alegerea tratamentului stomatologic poate fi decisiva in anumite situatii, fiind recomandat ca pacientul sa ceara mai multe pareri de la specialisti. Un tratament ales gresit, sau mai grav, un diagnostic incorect, poate duce la multiple complicatii care sa afecteze si mai mult sanatatea orala a pacientului, daca nu chiar si sanatatea generala. 

De multe ori s-a intamplat ca pacientii sa aleaga clinica stomatologica Life Dental Spa pentru a cere o a doua opinie, in special atunci cand vine vorba de afectiuni mai dificil de tratat, precum boala parodontala (parodontoza). 

Tratamentele efectuate gresit in trecut pot avea mari efecte negative asupra pacientului, acesta devenind mai anxios si mai temator cu privire la procedurile terapeutice. 

De aceea, #LifeDentist-ii nostri sunt gata sa ofere consiliere si sa discute pe larg cu pacientul care vine sa ceara o a doua opinie, informandu-l cu privire la toate procedurile ce urmeaza a fi realizate, precum si la rezultatele ce vor urma. 

Profita acum de voucher-ul de 100 de lei pentru pacientii noi! Solicita o a doua opinie #LifeDentist-ilor!

 

Cere sfatul specialistilor Life Dental Spa! 

#LifeDentist-ii nostri sunt pregatiti periodic si temeinic la nivel international, participand la conferinte care ii ajuta sa tina pasul cu ultimele si cele mai inalte standarde in ceea ce priveste tratamentul stomatologic. 

Stomatologia holistica este noul concept pe baza caruia specialistii Life Dental Spa, in frunte cu medicul fondator al clinicii, dr. Cristina Obreja, au ales sa trateze pacientii. Din pacate, 8 din 10 romani sufera de boala parodontala, multi pacienti prezentandu-se in clinica noastra cu o astfel de afectiune, pentru a cere o a doua parere cu privire la metoda de tratament. 

Specialistii Life Dental Spa trateaza parodontoza si alte afectiuni stomatologice cu ajutorul laserului stomatologic, o inovatie in ceea ce priveste proceduri medicale efectuate fara freze, fara ace, fara durere. De multe ori, tratamentul cel mai potrivit pentru pacientii cu afectiuni gingivale si dentare este laserul, gratie multiplelor sale beneficii, printre care se numara: 

Lipsa durerii din timpul tratamentului 

Efectele vizibile inca de la primele sedinte 

Capacitatea de a elimina bacteriile 

Lipsa riscului de aparitie al complicatiilor 

Efectul minim-invaziv

#LifeDentist-ii incurajeaza o a doua parere 

Specialistii Life Dental Spa, adeptii stomatologiei holistice, sunt de parere ca tratamentul stomatologic trebuie sa aduca beneficii intregului organism, imbunatatind calitatea vietii din punct de vedere fizic si psihic. 

In acest sens, #LifeDentist-ii nostri incurajeaza conceptul de ”second opinion”, deoarece o parere venita de la un specialist pregatit la cel mai inalt nivel profesional poate face o diferenta considerabila. 

Iata doar cateva motive pentru care poti cere o a doua parere in clinica Life Dental Spa: 

Ai posibilitatea de a compara planurile de tratament  

Ai parte de o experienta unica, in cadrul careia beneficiezi de o consiliere medicala profesionala si avizata din punct de vedere stomatologic 

Esti la curent cu ultimele metode de tratament moderne si eficace 

Minimizezi riscul de a avea un diagnostic eronat 

In cadrul clinicii stomatologice Life Dental Spa, tratamentele stomatologice sunt alese astfel incat intregul organism sa aiba de beneficiat pe urma sa. Specialistii nostri au ales profesionalismul, utilizand laserul stomatologic si materiale biocompatibile, care sa nu dauneze in niciun fel pacientului. 

Programeaza-te ACUM si beneficiaza de o a doua parere avizata si profesionala de la #LifeDentisti! 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate