Ligi a dezvăluit ce va face după Finala Puterea dragostei! Decizia surprinzătoare luată de concurentă

Ligi a dezvăluit ce planuri are după Finala Puterea dragostei și după întoarcerea ei acasă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Ligi, una dintre concurentele Puterea Dragostei sezonul 2, a luat decizia privind ce va face după ce va pleca din Turcia.

”Cum se termină emisiunea vreau să mă duc acasă, să stau o perioadă cu familia mea. Nu știu exact ce am să fac după aceea. Vreau să văd ce șanse am pentru viza de America și dacă mi se aprobă, o să plec. În funcție de viza de America o să văd ce fac ăn continuare.

Vreau să merg la frații mei în Miami. Vreau să fiu antrenor personal acolo sau designer vestimentar sau, de ce nu, chiar cântăreață”, a spus Ligi într-un live pe pagina ei de Instagram, cu ceva timp înainte de Finala Puterea Dragostei sezonul 2

Citeste si: Decretul a fost semnat: Câte 1.000 de euro, bonus de Crăciun. Cine va primi banii - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Ligi nu a reușit să-și găsească perechea la Puterea Dragostei, însă a fost în centrul mai multor scandaluri din casă. Recent, într-un alt live, Ligi a vorbit despre ce a însemnat pentru ea experiența de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Philip a cerut-o pe Berna: „Parcă e degeaba”

Citeste si: Ligi și-a dezămăgit fanii! Fotografia provocatoare pe care concurenta de la Puterea Dragostei a șters-o de pe Instagram, dar noi o avem: „Ești din ce în ce mai rău”

Citeste si: Cum arăta Ligi de la Puterea Dragostei în urmă cu câțiva ani, înainte de operațiile estetice! Acum e o bombă sexy

Ligi de la Puterea Dragostei, tristă că nu s-a îndrăgostit ”Am avut moment foarte grele”

Iată declarația lui Ligi, publicată pe WOWbiz.ro. „Venind la această emisiune am privit-o ca pe o experiență frumoasă, unde mă voi îndrăgosti, sentimentul după care tânjim cei mai mulți dintre noi, dar am întâlnit oameni frumoși, oameni răi...o experiență plină de momente de fericire, autocunoaștere, dezamăgire, tristețe, durere, iubire, iertare, apreciere, recunoștință. O experiență care m-a dezvoltat din foarte multe puncte de vedere. Am avut momente foarte grele, atât de grele încât pentru o clipă m-au făcut să cred că acolo e finalul meu. Pentru că Dumnezeu niciodată nu stă nepăsător. Mereu mi-a oferit oameni frumoși și cu o inimă mare care m-au ridicat prin vorbele lor sau chiar printr-o simplă îmbrățișare. Iar azi, după atâtea furtuni am ajuns să fiu mult mai puternică și o adevărată războinică. Vă mulțumesc tuturor și mă simt o norocoasă să am alături de mine un număr atât de mare de oameni minunați care nu stau nepăsători, care cred în mine și care mă încurajează mereu pentru a mă aduce la cea mai bună versiune a mea. Sunteți minunați!", a scris Ligi pe Instagram Stories. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată urarea pe care Andreea Bălan a primit-o din partea lui George Burcea!

Va fi interzis de Crăciun! Ce nu vom avea voie de sărbători? Comisia Europeană avertizează

Imposibil de ghicit și foarte amuzant! Cum o strigă Mircea Badea pe Carmen Brumă când nimeni nu-i aude! „Se întâmplă când îi sare discul”

Puterea dragostei 10 iulie. Andreea Pirui l-a dat în primire pe Marius, după o ceartă aprinsă: "Tu l-ai barfit pe Philip la mine. Ai spus că e..."

Bianca de la Puterea dragostei, planuri de viitor după încheierea emisiunii. Nu se mai ascunde de Livian: „O să mă...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies