Ligi, despre coșmarul din casa Puterea Dragostei! ”M-au făcut monstru, râdeau de mine. Ella m-a dezamăgit” EXCLUSIV

Ligi de la Puterea Dragostei a povestit despre coșmarul pe care l-a trăit la show-ul de televiziune la care a participat dar și modul în care a trecut peste răutățile colegilor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Ligi este concurenta de la Puterea Dragostei care a suferit cea mai radicală transformare de la momentul în care a intrat în show. La început, ea a fost ironizată pentru felul în care arăta și se machia, iar pe la spate s-au spus vorbe care au marcat-o foarte puternic pe moment. Întoarsă în țară, Ligi a povestit despre motdul în care a reușit să treacă peste acele momente care ar fi putut s-o marcheze pe viață.

Ligi, despre coșmarul din casa Puterea Dragostei! ”M-am simțit foarte tristă”

 

”Eu până în momentul de față... un grup de oameni să stea și să râdă de mine, eu chiar n-am mai întâlnit niciodată. N-am mai avut parte niciodată de o situație de genul ăsta. M-am simțit foarte tristă în momentul ăla. Și mă mă gândeam: Doamne, Dumnezeule, e ceva extraterestru de oamenii ăștia se comportă și râd așa? Pentru ce atâta răutate?

Dacă stăm puțin să ne gândim, mai încolo de simplele vorbe pe care le aruncăm într-un moment unor oameni sau unui om, putem să rănim foarte tare și putem să naștem niște traume cu care omul ăla să meargă toată viața mai departe, dacă n-o să aibă puterea să se vindece. Și nu e ok deloc.

Ligi, despre coșmarul din casa Puterea Dragostei! ”Andreea Mantea mi-a spus să mă machiez altfel”

Citeste si: Prințul Harry, sfâșiat de durere! Ce nenorocire s-a abătut la Casa Regală - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Era o diferență, hai să spun ce... Părul mi-era mult mai alb, efectiv era alb părul. Din păcate, la momentul respectiv nu mi-am dat seama că nu mă avantaja atât de tare. În schimb, culoarea asta ușor mai gălbuie mă avantajează mult mai bine. Apoi, eram mult mai albă la piele... eu cum sunt blondă din naștere, am sprîncenele albe și... mai blonde de fapt, să nu exagerez... Și eram așa, mai ciudat machiat, nu aveam conturing ca lumea, chiar și Andreea Mantea mi-a spus o dată...

Citeste si: Puterea Dragostei 19 iulie! Andreea Mantea, anunț important pentru concurenți, înainte de Marea Finală

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, declarație ȘOC! De ce nu merge, de fapt, să își vadă părinții? „Nu am o casă...”

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, acuzată de falsitate! Prietenia ei cu Bianca ridică semne de întrebare în rândul fanilor. ”Ești cea mai mare dezamăgire...”

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, acuzată de falsitate! Prietenia ei cu Bianca ridică semne de întrebare în rândul fanilor. ”Ești cea mai mare dezamăgire...”

Dar, până la a se spune că aș fi fost un monstru... Nu știu, cred că e prea mult, cred că e... cu siguranță e pură răutate. Până la urmă toți avem defecte, important e care evoluează”, a povestit Ligi într-un live.

Ligi, despre coșmarul din casa Puterea Dragostei! Nu o iartă pe Ella

Concurenta de la Puterea Dragostei a explicat și conflictul pe care l-a avut cu Ella, despre care spune că a dezamăgit-o profund.  

”M-a dezamăgit foarte tare Ella, mi-a vorbit foarte urât și chiar nu mă așteptam din partea ei să-mi vorbească așa. Dar e bine c-am aflat părerea ei reală despre mine, chiar dacă a negat în nenumărate rânduri că aia e părerea ei. Nu ai cum, scuza asta deja mă plictisește. Foarte mulți s-au folosit de scuza asta în emisiune. Nu a fost la nervi! Așa ceva nu există! Aia ai simțit și așa m-ai văzut în momentul ăla. E părerea ta reală despre mine”, a mai spus Ligi.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată urarea pe care Andreea Bălan a primit-o din partea lui George Burcea!

Va fi interzis de Crăciun! Ce nu vom avea voie de sărbători? Comisia Europeană avertizează

Imposibil de ghicit și foarte amuzant! Cum o strigă Mircea Badea pe Carmen Brumă când nimeni nu-i aude! „Se întâmplă când îi sare discul”

Ligi a izbucnit în lacrimi după ce concurenții s-ar fi amuzat pe seama ei. Concurenta a părăsit platoul de filmare

Ella de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a aflat că Andreea Mantea nu va mai fi prezentatoarea emisiunii! Ce i-a transmis Cristinei Mihaela?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies