Ligi, despre coșmarul din casa Puterea Dragostei! ”M-au făcut monstru, râdeau de mine. Ella m-a dezamăgit” EXCLUSIV

Ligi de la Puterea Dragostei a povestit despre coșmarul pe care l-a trăit la show-ul de televiziune la care a participat dar și modul în care a trecut peste răutățile colegilor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Ligi este concurenta de la Puterea Dragostei care a suferit cea mai radicală transformare de la momentul în care a intrat în show. La început, ea a fost ironizată pentru felul în care arăta și se machia, iar pe la spate s-au spus vorbe care au marcat-o foarte puternic pe moment. Întoarsă în țară, Ligi a povestit despre motdul în care a reușit să treacă peste acele momente care ar fi putut s-o marcheze pe viață.

Ligi, despre coșmarul din casa Puterea Dragostei! ”M-am simțit foarte tristă”

 

fara descriere

”Eu până în momentul de față... un grup de oameni să stea și să râdă de mine, eu chiar n-am mai întâlnit niciodată. N-am mai avut parte niciodată de o situație de genul ăsta. M-am simțit foarte tristă în momentul ăla. Și mă mă gândeam: Doamne, Dumnezeule, e ceva extraterestru de oamenii ăștia se comportă și râd așa? Pentru ce atâta răutate?

Dacă stăm puțin să ne gândim, mai încolo de simplele vorbe pe care le aruncăm într-un moment unor oameni sau unui om, putem să rănim foarte tare și putem să naștem niște traume cu care omul ăla să meargă toată viața mai departe, dacă n-o să aibă puterea să se vindece. Și nu e ok deloc.

Ligi, despre coșmarul din casa Puterea Dragostei! ”Andreea Mantea mi-a spus să mă machiez altfel”

fara descriere

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Era o diferență, hai să spun ce... Părul mi-era mult mai alb, efectiv era alb părul. Din păcate, la momentul respectiv nu mi-am dat seama că nu mă avantaja atât de tare. În schimb, culoarea asta ușor mai gălbuie mă avantajează mult mai bine. Apoi, eram mult mai albă la piele... eu cum sunt blondă din naștere, am sprîncenele albe și... mai blonde de fapt, să nu exagerez... Și eram așa, mai ciudat machiat, nu aveam conturing ca lumea, chiar și Andreea Mantea mi-a spus o dată...

Citeste si: Puterea Dragostei 19 iulie! Andreea Mantea, anunț important pentru concurenți, înainte de Marea Finală

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, declarație ȘOC! De ce nu merge, de fapt, să își vadă părinții? „Nu am o casă...”

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, acuzată de falsitate! Prietenia ei cu Bianca ridică semne de întrebare în rândul fanilor. ”Ești cea mai mare dezamăgire...”

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, acuzată de falsitate! Prietenia ei cu Bianca ridică semne de întrebare în rândul fanilor. ”Ești cea mai mare dezamăgire...”

Dar, până la a se spune că aș fi fost un monstru... Nu știu, cred că e prea mult, cred că e... cu siguranță e pură răutate. Până la urmă toți avem defecte, important e care evoluează”, a povestit Ligi într-un live.

Ligi, despre coșmarul din casa Puterea Dragostei! Nu o iartă pe Ella

Concurenta de la Puterea Dragostei a explicat și conflictul pe care l-a avut cu Ella, despre care spune că a dezamăgit-o profund.  

fara descriere

”M-a dezamăgit foarte tare Ella, mi-a vorbit foarte urât și chiar nu mă așteptam din partea ei să-mi vorbească așa. Dar e bine c-am aflat părerea ei reală despre mine, chiar dacă a negat în nenumărate rânduri că aia e părerea ei. Nu ai cum, scuza asta deja mă plictisește. Foarte mulți s-au folosit de scuza asta în emisiune. Nu a fost la nervi! Așa ceva nu există! Aia ai simțit și așa m-ai văzut în momentul ăla. E părerea ta reală despre mine”, a mai spus Ligi.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate