Ligia, prima femeie cu care a fost Cioaca dupa disparitia Elodiei: "Eu l-am considerat nevinovat, nu avea de ce sa imi fie frica de el"

Ligia, femeia cu care Cristian Cioaca a avut o "relatie" dupa disparitia Elodiei, a facut dezvaluiri despre perioada in care au fost impreuna.

Distribuie pe:

fara descriereTanara spune ca intre ei nu a fost o relatie in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca sotul avocatei disparute se intalnea cu ea doar daca ii dadea bani.

Ligia a precizat ca ea a fost cea care l-a contactat pentru ca l-a placut foarte mult. "A fost un coup de foudre, l-am vazut alfel pe Cioaca, nu am crezut ca el are vreo legatura cu disparitia Elodiei. Am incercat sa gasesc o modalitate sa dau de el", a spus ea la Antena 1.

"Ce a fost intre noi nu a fost o relatie, nu pentru el. Eu eram labila in acea perioada si el a simtit si a profitat. Nu l-am considerat vinovat de ce s-a intamplat cu Elodia, nu avea de ce sa imi fie frica de el", a punctat tanara.

"Eram putin inconstienta. Cristian Cioaca se purta foarte frumos cu mine. Nu a fost violent fizic, ci psihic, a profitat de slabiciunile mele", a mai declarat Ligia la Acces Direct.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate