Lili  Sandu a mai cochetat cu show-urile de dans! In urma cu sase ani,  la PROTV, bruneta si-a rupt o coasta si a riscat sa ii fie perforat plamanul…

“Danseaza printre stele” nu este primul show de acest gen la care Lili Sandu a participat! In urma cu sase ani, ea a fost solicitata, in calitate de concurent, la emisiunea similara de la PROTV.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereLili Sandu, vedeta la postul lui Dan VoiculescuIn toamna anului 2008, Lili Sandu ar fi trebuit sa fie partenera lui Andrei Stefan, un tanar care avea nevoie urgenta  de o locuinta dupa ce shimbase mai bine de sase case de la divortul parintilor sai, insa, dupa cateva saptamani de pregatire intensa, chiar inainte de prima editie “Dansez pentru tine”,  bruneta s-a accidentat la antrenamente si nu a mai putut intra in competitie.

fara descriereBruneta, in urma cu sase ani, alaturi de AndreiLili si-a rupt o coasta si, dupa ce a fost consultata de specialisti, verdictul a fost dur! “Nu mai ai voie sa dansezi, in caz contrar, sanatatea ti-ar fi pusa sub semnul intrebarii”, i-au zis doctorii si vedeta s-a conformat. “Ma doare sufletul pentru tot. Visam sa lupt cu gratie si ambitie pentru visul lui Andrei, nu as fi vrut sa-l dezamagesc, nu vreau sa-i provoc si eu suferinta. Insa, acum nu am de ales. Am fost la patru medici si toti mi-au spus acelasi lucru: nu am voie sa mai dansez. Durerile sunt foarte mari, ma doare tot corpul de fiecare data cand respir, sunt niste dureri atroce, dar si asa as fi dansat, daca medicii mi-ar fi dat voie. Din pacate, exista riscul sa-mi fie perforat plamanul sau rinichiul daca fac efort” , a povestit, cu lacrimi in ochi, Lili la vremea respectiva.

Acum, la sase ani de atunci, Lili Sandu a revenit intr-o emisiunea asemanatoare, dar in calitate de prezentator si fara a mai face miscari riscante pe ringul de dans.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate