Lili Sandu a vorbit despre copil: "Fetiță!"

Frumoasa Lili Sandu își dorește un copil.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Lili Sandu, frumoasa fostă concurentă de la Exatlon și actuala gazdă a emisiunii FanArena, a fost invitata lui Sergiu Negoțiu-Piloff la rubrica de săptămâna aceasta din cadrul Teo Show, Test de vedetă.

Lili Sandu are o relație frumoasa cu Silviu Țolu și a mărturisit că au vorbit și despre un copil. Vedeta de televiziune așteaptă să devină mămică atunci când Dumnezeu va considera că ea și iubitul ei sunt pregătiți pentru un bebeluș în viața lor.

Lili Sandu a vorbit despre copil. Prezentatoarea FanArena vrea o fetiță. Mărturiile făcute la Test de vedetă

"Am zile în care chiar nu fac nimic. Știi care e plăcerea mea vinovată? Când plouă, să stau în pat și să citesc. Îmi place la nebunie!", a spus Lili Sandu la Test de vedetă cu Sergiu Negoțiu-Piloff.

Citeste si: Lili Sandu, traumatizată în copilărie: ”Am avut colegi de școală care au murit înecați în Dunăre”

Citeste si: Lili Sandu și Iulian Pîtea, farsă pentru Alex Bentiță de 1 Aprilie! ”Eu nu-l văd pe Gabriel un finalist”

Citeste si: Lili Sandu, pregătită să devină mamă: "În această dimineață am primit o veste foarte frumoasă"

 

"Aș da orice pentru a avea un copil. Fetiță. Îmi doresc o fetiță, îmi doresc mult. Dar când o vrea Dumnezeu! Mi-aș dori mult de tot. Au trecut anii, simt din ce în ce mai mult dorința de a... Nu e o neapărat o împlinire. Dar am dezvoltat puternic instinctul matern. Râd cu Silviu: Hai să ne grăbim, să facem un copil, că e nebunie cu parenting-ul, facem bani, e nebunie pe Instagram", a glumit frumoasa Lili Sandu la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate