Vedete

Lili Sandu, momente emotionante inainte de plecarea la Exatlon! Ce i-a spus mama ei in urma cu doar putin timp | EXCLUSIV

In weekend, Lili Sandu a stat impreuna cu femeia care i-a dat viata si, cu ajutorul ei, si-a incarcat bateriile pentru probele dificile din Republica Dominicana

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Lili Sandu este noua vedeta de la Exatlon Romania, sezonul 2! Frumoasa vedeta a acceptat provocarea de a-si testa limitele in Republica Dominicana, intr-o echipa a „Faimosilor” alesi pe spranceana. (citeste fabuloasa poveste de dragoste a lui Lili Sandu cu un celebru manechin)

Lili Sandu va pleca la Exatlon 2! Ce a motivat-o inainte de plecarea in Republica Dominicana

Inainte insa de a ajunge sa concureze pe probele dificile, actrita a tinut sa isi incarce bateriile in stilul sau! A invitat-o pe mama ei la Bucuresti si a stat impreuna cu femeia tot weekend-ul trecut!

Astfel, Lili Sandu va pleca la Exatlon2 mai hotarata ca oricand! "Mi-am dorit foarte mult sa o am pe mama langa mine cateva zile! Este persoana pe care o iubesc enorm, omul care ma motiveaza intotdeauna in momentele grele. Asa s-a intamplat si acum! M-am deconectat si m-am simtit mai bine ca oricand. Am discutat mult, iar la final, mi-a spus o vorba de a ei pe care nu o uit niciodata si dupa care ma ghidez.„ Mai mama, orice ar fi acolo, tot oameni sunt si cei cu care concurezi. Nu titani! Important este sa fii tu”, au fost cuvintele ei, care chiar m-au linistit si mi-au dat si o putere interioara! M-au emotionat pana la lacrimi”, au dezvaluit vedeta, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto