Vedete

Lili Sandu vrea să se căsătorească cu iubitul cu 12 ani mai tânăr şi să-i dăruiască un copil! Ce a declarat vedeta

Lili Sandu şi iubitul ei au 12 ani mai tânăr sunt pregătiţi să ducă relaţia la un alt nivel.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Lili Sandu spunea că măritişul nu este o prioritate pentru ea, dar s-a răzgandit. Frumoasa actriţă este de 3 ani într-o relaţie cu Silviu Tolu şi, deşi ea are 39 de ani şi el 27, amândoi îşi doresc aceleaţi lucruri. După ce s-a întors de la Exatlon, vedeta a declarat că ea şi iubitul ei vor să îşi întemeieze o familie, adică să se căsătorească şi să facă un copil. 
 
„Deja ne dorim mai mult de la relaţia asta, ne gândim să ne întemeiem o familie, ne gândim la un copil. Nu am fost niciodată împotriva căsătoriei, doar că nu mi s-a părut o prioritate şi acel act nu îl vedeam atât de important. Mi se pare normal ca momentul în care îţi doreşti să aduci un copil pe lume să existe o familie. 
 
Înainte, nu prea mă gândeam serios să am un copil şi, din cauza asta, căsătoria nu mi se părea ceva necesar. Doi oameni care se iubesc pot sta până la adânci bătrâneţi împreună. Am cunoscut o grămadă de cazuri care, sincer, m-au impresionat, dar cred că în momentul în care îţi doreşti să ai un copil e mai bine să fii într-o familie”, a declarat Lili Sandu pentru Libertatea. 
 
Ea a mai declarat că Silviu nu a ceru-o încă, dar că au vorbit deschis despre acest subiect. 

Galerie foto