Lily Allen a dat faliment - VEZI ce datorii are

Lily Allen, care în 2010 a renunţat la cariera muzicală pentru a se ocupa de fabrica ei de haine Lucy In Disguise LLP, a fost nevoită să lichideze afacerea, din cauza datoriilor către furnizori, potrivit contactmusic.com.

Distribuie pe:

fara descriereCompania Aurora Fashions - ce include mărcile Coast, Oasis şi Warehouse - a făcut apel la tribunal, care, la începutul acestui an a emis un ordin coercitiv de returnare a unei datorii de 12.000 de lire (14.292 euro) pe adresa firmei Lucy In Disguise, deţinută de Lily Allen şi de sora acesteia, Sarah Owen.

"A trebuit să dăm numeroase telefoane şi să trimitem câteva scrisori pentru a recupera datoria. A fost o afacere lungă şi le-am dat şansa să restuie banii înainte să recurgem la căile legale", a precizat Richard Glanville, directorul financiar al companiei Aurora Fashion.

Între timp, Lily Allen şi Sarah Owen au demarat altă afacere, Lucy In Disguise Collection Ltd, cu un magazin în care vindeau propriile creaţii vestimentare, dar acesta a fost închis în octombrie.

Magazinul, amplasat în cartierul londonez Soho, poartă încă acelaşi nume, dar are un nou proprietar.

"Lily nu se mai ocupă de magazin, de fapt nu s-a mai implicat din 2011",
a declarat un reprezentant al magazinului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate