Lindsay Lohan a lansat un joc pentru dispozitive mobile

Actriţa Lindsay Lohan a lansat un joc pentru dispozitive mobile care oferă utilizatorilor posibilitatea de a "retrăi" în spaţiul virtual momente de celebritate asemănătoare acelora pe care vedeta americană le-a experimentat în viaţa reală, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereJocul, intitulat "The Price of Fame" ("Preţul celebrităţii") reprezintă "o parodie a culturii bazate pe celebritate şi paparazzi". În acest joc, utilizatorii au şansa de a deveni "vedete", creând o versiune virtuală a propriei persoane, care este preocupată excesiv de "cumpărarea de haine, accesorii, jucării şi chiar animale de companie".

Lindsay Lohan, care a creat acest joc în colaborare cu Space Inch, compania care a lansat deja o serie de aplicaţii pentru dispozitive mobile foarte populare, precum "Make it Rain" şi "Say the Same Thing", a declarat: "Îmi place foarte mult acest joc şi sunt bucuroasă că am luat parte la conceperea lui. E atât de amuzant!".

Jocul "The Price of Fame" este deja disponibil pe platformele Google Play şi Amazon.

Vedeta hollywoodiană, în vârstă de 28 de ani, care încearcă să revină în actualitate după şase ani de scandaluri, internări în clinici de dezintoxicare şi procese în instanţă, a lansat, joi, şi o linie vestimentară masculină, în colaborare cu brandul Civil Clothing.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând apogeul în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

Ulterior, Lindsay Lohan a fost prezentă mai mult în presă din cauza scandalurilor în care a fost implicată, provocate de consumul de alcool şi de droguri, decât pentru reuşitele actoriceşti. Recent, actriţa a interpretat-o pe Elizabeth Taylor în lungmetrajul de televiziune "Liz and Dick", care însă nu a fost receptat favorabil de critici.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate