Lindsay Lohan, dată în judecată! I se cere o suma colosala: 60 milioane de dolari

Actriţa americană Lindsay Lohan şi fratele său, Michael, au fost daţi în judecată de un dezvoltator de site-uri, care îi acuză de furtul unei idei de afaceri şi le cere despăgubiri în valoare de 60 de milioane de dolari, potrivit contactmusic.com.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: FacebookFima Potik, un dezvoltator de site-uri, susţine că Lindsay Lohan şi fratele acesteia au fost de acord să lucreze cu el la dezvoltarea unui site numit Spotted friends, care ar oferi utilizatorilor accesul la garderoba celebrităţilor. Însă fraţii Lohan ar fi mers cu ideea la un alt investitor şi au lansat platforma online Vigme. Potik spune că site-ul este o copie exactă a platformei sale.

Potrivit tmz.com, Potik spune că ar fi primit un SMS de la fratele actriţei care îl anunţa că vrea să deţină mai mult din compania pe care se înţeleseseră să o înfiinţeze şi l-ar fi ameninţat că altfel renunţă.

Astfel, Fima Potik a decis să le ceară lui Lindsay Lohan şi fratelui său, Michael, despăgubiri de 60 de milioane de dolari şi închiderea platformei Vigme.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate