Vedete

Lino, ”fiul adoptiv” al lui Alex Velea, mărturisiri despre transformarea prin care a trecut! A slăbit 30 de kilograme, în trei luni: ”Prietenii nu m-au mai recunoscut pe stradă”

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Lino, ”fiul adoptiv” al lui Alex Velea, mărturisiri despre transformarea prin care a trecut! A slăbit 30 de kilograme, în trei luni: ”Prietenii nu m-au mai recunoscut pe stradă”icon photo
 
Lino, cunoscut drept ”fiul adoptiv” al lui Alex Velea, a slăbit nu mai puţin de 30 de kilograme, în trei lui, iar totul i se datorează artistului, care l-a inspirat mult. 
 
Lino, al cărui tată a murit anul trecut, stă în aceeaşi casă cu artistul şi cu Antonia, a vorbit despre transformările prin care a trecut în ultima perioadă şi a dezvăluit că Alex Velea l-a determinat să-şi schimbe stilul de viaţă.
 
„Ambiţia a plecat de la Alex pentru că l-am văzut sportiv. Am început cu Alex cu sala, dar în timpul liber nu eram serios, că m-a prins cu mâncare după sală. După ce am văzut că l-am dezamăgit mi-a spus că dacă nu vrei, nu vrei, eu nu pot să te oblig. Atunci s-a întâmplat ceva în mine şi am început să alerg singur în parc. Alergam zilnic şi aşa am început să slăbesc. Nici nu prea am mai ieşit în lume, am stat mai mult acasă să învăţ ce trebuie să mănânc.
M-am apucat de sală şi am fost serios până a venit Bacalaureatul. Am făcut meditaţii, am fost stresat, nu am mai ţinut dieta şi m-am îngrăşat iar 20 de kilograme. Apoi m-am reapucat şi nu am ţinut nicio dietă, m-am informat să văd ce calorii sunt bune pentru organismul meu şi care nu.
 
Nu am murit de foame, am mâncat lucruri care au proteine şi care nu sunt grase. Şi apoi am început să slăbesc iar. Când am fost acasă în Braşov, prietenii nu m-au mai recunoscut pe stradă”, a declarat Lino în cadrul unei emisiuni TV. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune