Lino Golden, bolid de lux de 100.000 de euro! Cu ce maşină şi-a dat pe spate prietenii

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Lino Golden şi-a achiziţionat recent un bolid de lux de 100.000 de euro. Nu doar că este foarte mândru de noua lui achiziţie, dar şi-a dat şi prietenii pe spate când au văzut ce serie şi-a cumpărat!

Lino Golden, fiul adoptiv al artistului Alex Velea, s-a plimbat cu bolidul de lux prin Capitală, alături de cei dragi. Chiar şi mama lui, Doina Cârstea, a condus maşina, spunând că e mândră de fiul ei, conform Cancan.

Lino Golden a fost implicat într-un accident recent, iar acesta a povestit printr-un videoclip cum s-a întâmplat. De asemenea, Lino Golden a trebuit să-şi îngrijează lovitura primită la picior.

„Nu s-a întâmplat nimic grav, adică doar am pus o frână mai gravă şi ne-am oprit mai forţat. Nu s-a întâmplat nimic grav. Eu am zburat pe acolo, am sărit prin dubă, am dat cu… m-am lovit, mă rog, în fine, am dat cu picioarele de metalele dintre banchete”, a mărturisit Lino Golden.

„Mi-am legat o pungă de gheaţă pe care o aveam prin casă, în congelator. Mi-am pus punga aceea pe picior. Am adormit. Dimineaţa, când m-am trezit, nu chiar la răsărit şi nici bine nu prea m-am simţit”, a dezvăluit îndrăgitul artist.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate