Lisa Marie Presley, fosta soție a lui Michael Jackson, dezvăluiri despre cum făcea amor cu "Regele Pop": "Avea unele obiceiuri ciudate..."

Lisa Marie Presley, fiica regretatului Elvis Presley, a fost căsătorită cu Michael Jackson în perioada 1994-1996.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Lisa Marie Presley, fiica regretatului Elvis Presley, a fost căsătorită cu Michael Jackson în perioada 1994-1996.
Potrivit mirror.co.uk, surse din anturajul fostei soții a starului pop, au dezvăluit că Lisa Marie Presley se declara extrem de mulțumită de momentele intime alături de Miachel Jackson, dezvăluind că obișnuiau să "facă amor toată noaptea".
Lisa le-ar mai fi povestit prietenilor și că Michael săruta extrem de pasional, era uimitor în pat și îi plăcea să joace anumite joculețe sexuale în pat, role-playing etc.

"Cu toate astea, avea unele obiceiuri ciudate. Prima dată când au fost împreună, Lisa Marie a mers să aprindă lumina după ce se consumase actul, iar Michael fugise din pat direct în baie, astfel încât Lisa să nu-i vadă trupul. A reapărut 20 de minute mai târziu, complet machiat și purtând o robă din mătase pe el", povestete J Randy Taraborrelli, unul din prietenii lui Jackson.
Taraborrelli mai povestește și că Lisa Marie Presley și Michael Jackson s-au despărțit din cauză că nu reușiseră să facă un copil. Ulterior, Lisa Marie a mărturisit că s-a simțit dată la o parte de artist, din cauză că nu a rămas însărcinată la timp.


Michael Jackson, noi acuzații de pedofilie, la 10 ani de la moartea lui

Anul 2019 a reaprins vechi scandaluri din jurul artistului. Încă din timpul vieții, Michael Jackson a fost acuzat de pedofilie, însă artistul a fost achitat.
Lansarea documentarului Leaving Neverland a ridicat noi semne de întrebare, după ce doi tineri au mărturisit cum au fost abuzați sexual de către Regele Pop, vreme de câțiva ani, în perioada petrecută alături de el.
În urma lansării documentarului, un post de radio din Anglia a încetat să mai difuzeze melodiile artistului, un muzeu din Berlin a îndepărtat o statuie pe care o avea cu el, iar o casă de modă a renunțat la hainele dintr-o colecție inspirată de Michael Jackson, pe care o pregătise.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: