Lista actualizata a judetelor in care s-au inchis scolile! Nu scapam de avertizarea de cod portocaliu de vreme urata

Autor: A.M.

Scolile vor ramane inchise si miercuri, atat in Capitala, dar si in alte regiuni din tara. Avertismentul de cod portocaliu de vreme rea emis de meteorologi a dus la suspendarea cursurilor pe toata durata saptamanii in mai multe judete din tara, dar si in Bucuresti.

Si in Olt Inspectoratul Scolar al Judetului a decis suspendarea cursurilor scolilor si gradinitelor toata saptamana, din cauza frigului si a cantitatii foarte mari de zapada, potrivit ziare.com.

In Tulcea, unitatile de invatamant raman inchise miercuri, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit, judetul fiind sub cod portocaliu de vreme extrema, informeaza News.ro.

Nici in Arges nu se invata miercuri, si nici joi, conform deciziilor luate de autoritati.

Si scolile din Giurgiu vor fi inchise miercuri, ca urmare a deciziei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Giurgiu, din cauza viscolului care a condus si la inchiderea mai multor drumuri. Aceeasi situatie va fi si in Calarasi, a anuntat Ministerul Educatiei.

La fel, unitatile de invatamant din judetul Constanta vor fi inchise si miercuri, pentru a treia zi consecutiv, informeaza News.ro.

In judetul Dolj, toate unitatile de invatamant raman inchise atat miercuri, cat si joi, 1 martie, judetul aflandu-se sub avertizarile de cod galben si cod portocaliu de ger, vant si ninsori, informeaza Adevarul.

De asemenea, in judetul Teleorman, cursurile raman suspendate, transmite Mediafax.

Si in judetul Braila autoritatile au decis suspendarea cursurilor pana joi seara.

Cursurile scolare de la toate unitatile de invatamant din judetul Ialomita se suspenda toata saptamana.
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies