Lista exactă a substanțelor pe care Margherita de la Clejani le avea în corp în ziua accidentului. Ce a consumat, de fapt fata Clejanilor

Margherita de la Clejani a aflat rezultatul analizelor de la INML după mai bine de două luni de așteptare. Ce a consumat fata Clejanilor

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Lista exactă a substanțelor pe care Margherita le-a consumat
Lista exactă a substanțelor pe care Margherita le-a consumat


In articol:

Margherita de la Clejani a primit rezulatele testelor de sânge de la INML care au dezvăluit că artista consumase un cocktail de substanțe înainte de a se urca la volan. Cu toate că ea și părinții ei s-au bătut cu pumnii în piept în toată această perioadă că ea nu consumă substanțe interzise, rezultatele analizelor au dovedit exact contrariul.

Citeste si: Prima reacție a Margheritei de la Clejani după ce rezultatele de la INML ar fi confirmat că a consumat substanțe interzise: „Cine ar putea așa?”

Lista substanțelor consumate de Margherita de la Clejani înainte de accident

Margherita consumase anterior cocaină, dar au fost identificate, în plus, și urme de alte 6 substanțe, unele dintre ele prezente în diferite medicamente. Gândul.ro dezvăluie că în sângele Margheritei de la Clejani au fost găsite urme de nordazepam în sânge (acesta fiind un medicament utilizat în tratamentul anxietății!), iar, din probele de urină, a rezultat că ”subiectul” a ieșit pozitiv pentru cocaină, morfină și benzodiazepine. Mai mult, testele au relevat și urme de codeină, oxazepam și paracetamol.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Lista exactă a substanțelor pe care Margherita le-a consumat
Lista exactă a substanțelor pe care Margherita le-a consumat

Citeste si: Margherita de la Clejani, din nou la poliție! Rezultatele analizelor de sânge de la INML ar fi scos adevărul la iveală. A consumat un cocktail de stupefiante?

LISTA SUBSTANȚELOR

COCAINĂ (unul dintre cele mai răspândite droguri, care produc dependență consumatorului)
NORDAZEPAM (medicament utilizat în tratamentul anxietății)
MORFINĂ (este principalul agent activ din opiu, fiind un analgezic extrem de puternic)
BENZODIAZEPINE (medicamente cu efect tranchilizant pentru tratarea psihozei. Printre ele, diazepam sau xanax)
CODEINĂ (este un alcaloid natural din opiu, similar morfinei)
OXAZEPAM (din clasa benzodiazepine, utilizat de obicei pentru tratarea anxietății sau în cazul abstinenței alcoolicilor)
PARACETAMOL (un medicament administrat curent, care incorporează acetaminofen)

Lista exactă a substanțelor pe care Margherita le-a consumat
Lista exactă a substanțelor pe care Margherita le-a consumat

Un medic legist a explicat că, de fapt, Margherita de la Clejani a luat o doză de cocaină cu puritate redusă. Adică, drogul a fost amestecat de traficanți cu mai multe substanțe, pentru a obține o cantitate mai mare.

Citeste si: Viorica de la Clejani, criză de nervi după ce a văzut rezultatul analizelor Margheritei

„De la prima mână și până la dealerul care, în final, a vândut stupefiantele către consumator, fiecare a mai amestecat cocaina cu alte droguri sau medicamente pentru a obține o cantitate mai mare. Așa se face că, în multe situații, pe lângă cocaină apar la analize și alte droguri. Asta înseamnă că persoana la care se face referire a luat cocaină de proastă calitate”, a explicat medicul.

Galerie foto 
Citește și:

Toată lumea o știe pe Brigitte Pastramă, însă puțini știu cum arată sora cea mică a vedetei! Cristina stă departe de lumina reflectoarelor

Diana Bulimar a avut parte și de momente mai puțin plăcute în gimnastică! Ce a declarat cunoscuta gimnastă: "Foarte multe ghinioane în carieră.."

Consumați acest tip de ulei, supranumit aurul lichid. Este de 10 ori mai bun decât uleiul de măsline. Remediu natural cu foarte multe beneficii

Prima imagine cu Gogoașă după ce a fost diagnosticat cu cancer! Actorul a fost vizitat de colegul de trupă Van Damme

Gina Pistol a fost dezamăgită chiar de persoanele apropiate! Declarații uluitoare ale prezentatoarei de televiziune: "Am fost fraierită..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies