Live stream Doctorul minune, episodul de joi 2 decembrie 2021. Vezi online serialul turcesc

Serialul Doctorul minune poate fi vizionat prin live stream online. Poți vedea live episodul de joi, 2 decembrie 2021.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Live stream Doctorul minune episodul de joi 2 decembrie 2021. Serialul preferat de la Kanal D poate fi vizionat și live online, de la ora 20:00. În episodul din această seară privitorii vor avea parte de situații noi în povestea de iubire dintre Ali și Nazlî.

Live stream Doctorul minune 2 decembrie 2021

Live stream Doctorul minune, episodul de joi 2 decembrie 2021. Vezi online serialul turcesc

Live stream Doctorul minune, episodul de joi 2 decembrie 2021

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Când e ultimul episod din "Doctorul minune". Serialul fenomen se apropie de final

Ali și Nazlî trec prin situații noi. Viitorii miri au de depășit câteva bariere pentru ca drumul lor spre fericire să nu fie <umbrit>. Nazlî își dorește ca ea și Ali să petreacă o seară specială împreună, însa viitorul soț se teme. Astfel, la întâlnirea cu Nazli, Ali invită toți prietenii, de teamă să nu rămână singur cu iubita lui. Nazlî, care îi înțelege cel mai bine trăirile iubitului ei, îl încurajează. Ali realizează că Nazlî are dreptate în tot ceea ce face și cel mai important e că iubita îi va fi permanent alături, indiferent de situație. Întreg episodul poate fi vizionat live online pe kanald.ro.

Dr. Ferman apelează la Tanju pentru a-i permite să facă o operație complicată împreună cu Ali, menită să-i întețească tânrului încrederea în abilitățile de chirurg specialist. Reușita acestora este memorabilă iar Ali, încă o dată, demonstrează că este un medic chirurg desăvârșit. Cu toate acestea, Ali decide să renunțe la chirurgie. Colegii și conducerea sunt șocați de hotărârea sa.

Citeste si: Suma e colosală! Cu câți lei se vinde o monedă de 2 euro din anul 2017...- bzi.ro

Citeste si: Cine este Zeynep din "Prizoniera destinului". Actrița Demet Ozdemir nu a început ca actriță. Care a fost meseria ei

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D și live stream online AICI!

Ultimele zile din serialul Doctorul minune

Live stream Doctorul minune, episodul de joi 2 decembrie 2021. Vezi online serialul turcesc

Live stream Doctorul minune, episodul de joi 2 decembrie 2021

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Seralul Doctorul minune se apropie de final. Fanii care au urmărit fieacre episod din producția turcească de excepție mia au doar câteva episoade și află cum se va termina serialul Doctorul minune.

Citeste si: Când se termină "Doctorul minune". Sunt ultimele episoade din serialul fenomen

Serialul fenomen difuzat de Kanal D a reprezentat un real succes în toate țările în care a fost difuzat. Doctorul minune î are ca personaj central pe Ali, un tânăr rezident cae suferă de autism, dar care are o inteligență sclipitoare. Solțiile sale au salvat numeroase vieți în spital.

Vestea bună e că după ce Doctorul minune se termină, la Kanal D va începe un nou serial turcesc de excepție: Prizoniera destinului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies