Live stream "Doctorul minune", luni, 6 decembrie 2021. Vezi online penultimul episod din serialul turcesc

Live stream "Doctorul minune" luni, 6 decembrie 2021. Aici poți să vezi live online penultimul episod din serial.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Live stream "Doctorul minune", episodul de luni, 6 decembrie 2021. Nu rata penultimul episod din serialul turcesc. Episodul nou poate fi vizionat live online.

Live stream "Doctorul minune" luni, 6 decembrie 2021

Live stream Doctorul minune, luni, 6 decembrie 2021. Vezi online penultimul episod din serialul turcesc

Live stream Doctorul minune, luni, 6 decembrie 2021

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În această seară de la ora 20:00 este difuzat penultimul episod din "Doctorul minune". Privitorii care nu au posibilutatea să urmărească la televizor, la kanal D, serialul, pot viziona live online pe kanald.ro.

În episodul nou de azim, Tanju trece prin momente teribile. Fetița lui grav bolnavă se luptă să trăiască. Tanju apelează la ajutorului medicilor Ferman și Ali. Însă aceștia sunt sceptici cu privire la reușita intervenției chirurgicale pe care trebuie să o facă micuței, din cauza gravelor afecțiuni pe care aceasta le manifestă. Tot ceea ce-și dorește Tanju este ca fiica lui să trăiască.

Citeste si: Când e ultimul episod din "Doctorul minune". Serialul fenomen se apropie de final

Ferman simte că a ajuns la capătul puterilor! El este hotărât să părăsească Spitalul Berhayat și are de gând să îl ia cu el și pe Ali.

Când Vuslat află ce plănuiește Ferman, se înfurie peste măsură. Vuslat îi interzice lui Ferman să-l coopteze în viitoare lui echipă medicală pe Ali, dar știe, totodată, că decizia îi aparține doar celui din urmă.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Vuslat se teme că va mai pierde unul dintre cei mai buni medici chirurgi, așa cum este Ali și încearcă să-l determine să rămână în instituția pe care o conduce. Modalitatea în care încearcă Vuslat să-l convingă pe Ali să rămână în Spitalul Berhayat este considerată de Ferman o <lovitură sub centur> la adresa acestuia din partea sșfei instituției medicale.

Citeste si: Taner Ölmez, Doctorul minune, a „spart” portofelul! Ce cadou i-a cumparat frumoasei lui sotii

Live stream Doctorul minune, luni, 6 decembrie 2021. Vezi online penultimul episod din serialul turcesc

Live stream Doctorul minune, luni, 6 decembrie 2021

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Doctorul minune", penultimul episod. Urmează "Prizoniera destinului"

"Doctorul minune" vine în această seară cu penultimul episod. Pe 8 decembrie va avea premiera o nouă producție turcească de excepție "Prizoniera destinului".

Noi episoade din serialul "Prizoniera destinului" vor fi difuzat din 8 decembrie, de la ora 20:00, în locul serialului "Doctorul minune".

Citeste si: Cine este Mehdi din "Prizoniera destinului". Actorul Ibrahim Celikkol este un fost model profesionist

"Prizoniera destinului" prezintă povestea tulburătoare a lui Zeynep, o fată născută într-o familie plină de lipsuri.

Crescută de Nermin, mama adoptivă, și ajunsă la maturitate, Zeynep l-a cunoscut pe Mehdi, alături de care și-a întemeiat o familie. Deși părea că drumul lor va fi unul lin, viața avea să supună tânăra familie la tot felul de încercări. Zeynep și Mehdi au ajuns să divorțeze și o serie de evenimente tragice le marchează, în continuare, destinele.

Nu ratați din 8 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies