Live Stream Online În căutarea adevărului - Ediția de joi, 24 septembrie - VIDEO „A fost singurul mod ca eu să pot să...”

Live Stream Online În căutarea adevărului - Ediția de joi, 24 septembrie -L-a primit in casa ei, iar el incepe sa-i faca avansuri!

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta


In articol:

   În căutarea adevărului - Ediția de joi, 24 septembrie
  În căutarea adevărului - Ediția de joi, 24 septembrie

  Ieri am urmărit povestea unei actrițe care pretinde că este pictoriță. Femeia merge la psiholog, la terapeutul Mădălina Iacob, unde reușește să lege o prietenie. Tamara Ispas este cea care o duce pe pretinsa pictoriță la psiholog. Deși Mădălina realizează că acest lucru este împotriva codului deontologic al profesiei sale, psihologul alege să treacă peste acest aspect. 

   Ediția de joi, 24 septembrie, a emisiunii În căutarea adevărului vine cu povestea unei femei care a primit un bărbat în casa ei, însă acesta a început să-i facă avansuri. Povestea incredibilă poate fi urmărită LIVE AICI

  Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

  Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

  Un bărbat este văzut coversând cu o femeie despre faptul că nu trebuie să fure sau să facă ceva ilegal, ci trebuie doar „să-i spună ceea ce vrea să audă”. Astfel, deducem că tânărul a apelat la diferite mijloace pentru a obține ceea ce își dorește.

  Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

   În căutarea adevărului - Ediția de joi, 24 septembrie
  În căutarea adevărului - Ediția de joi, 24 septembrie

   

  Din scurtele imagini, o femeie este văzută confruntându-și soțul, spunându-i că știe că acesta umblă cu o tânără de 23 de ani! Femeia a declarat că are 50 de ani, însă acesta nu este un motiv pentru a-și pune cenușă în cap, părând că aceasta are o relație cu tânărul în cauză.

  Aflați cum se decurge totultotul și ce planuri are tânărul care îi face avansuri la "În căutarea adevărului" pe Kanal D și Live Online pe https://www.kanald.ro/live.html. 

   

   

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Citește și:

  Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de miercuri, 23 septembrie - VIDEO. Mădălina a fost victima unui complot mișelic

  Live Video În căutarea adevărului - Ediția de luni, 21 septembrie - Vezi emisiunea Online

  Horoscop. Cele mai incompatibile zodii! Vor avea o relație toxică. Nu pot fi fericite împreună

  Live Video Puterea Dragostei - Ediția de joi, 17 septembrie. Vezi a doua parte a emisiunii online!

  Live Video În căutarea adevărului - Ediția de miercuri, 16 septembrie - Vezi emisiunea Online

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies