Live Video Puterea dragostei - Ediția de sâmbătă, 5 septembrie - Vezi emisiunea Online

În emisiunea Puterea dragostei de la Kanal D, ediția de sâmbătă, 5 septembrie, tensiunile cresc. Urmăriți pe Live Video Online întreaga emisiune, de la orele 16:00 si 19:00.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

puterea dragostei
Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea Puterea dragostei


In articol:

Ediția de astăzi de la Puterea dragostei este una destul de tristă pentru fanii cuplului George-Mona. Cei doi au pus capăt oficial relației, după multe săptămâni în care lucrurile dintre ei nu mai funționau ca înainte.

Emisiunea Puterea dragostei Live Video Online pe Kanal D

Iată ce puteți urmări în ediția de astăzi de la Puterea dragostei, emisiune care se poate urmări Live, pe site-ul Kanal D, începând cu orele 16:00 si 19:00. Mona și George, cel mai longeviv cuplu din sezonul trei Puterea dragostei, și-au spus adio. 

Citeste si: Bianca Comănici de la Puterea dragostei, un nou atac la adresa lui Livian și noua lui iubită: „Nu contează cu cine...”

Citeste si: Cristina Mihaela Dorobanțu s-a confruntat cu o situație stânjenitoare, abia întoarsă în România!

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Drame cumplite pentru Ale de la ”Puterea Dragostei”, fosta lui Cristian Comănici! Despărțirea lor pare, acum, un mizilic

Mona: Nu văd decât două variante: plec sau accept. S-a terminat totul definitiv și ne-am pus cap la cap. 

George: Nu există o continuare, frate. Au fost prima dată zâmbete și apoi o jumătate de oră a plâns. Nu am ce să fac. 

puterea dragostei
Mona și George, în camera roșie

Gabriel și-a mărturisit sentimentele pentru Adriana

Gabriel de la Puterea dragostei a declarat că vrea să fie bărbatul care o face fericită pe Adriana. Oare cei doi se vor apropia din ce în ce mai mult și for forma un cuplu?

Gabriel: Îți promit că dacă îmi vei da ocazia să mă apropii mai mult de tine o să fiu bărbatul care te face fericită. Urmărește emisiunea Puterea dragostei de sâmbătă, 5 septembrie, AICI, pe Live Kanal D

Sezon nou Puterea dragostei

Sezon 3 de la Puterea dragostei, un reality show matrimonial, a debutat pe 27 iulie 2020. Noul sezon se filmează în Istanbul, Turcia, ca și cele precedente și a debutat cu șapte fete și șapte băieți. În acest sezon, Andreea Mantea a fost înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. (Citeste si: Alexandra de la Puterea dragostei a recunoscut de cine este îndrăgostită)

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Rusoaica Daria, fosta lui Alex Bodi, lovește din nou! Încă un mesaj care o vizează pe Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția pe contul ex-ului

Jo, anunțul mult așteptat despre sarcină: „Îmi doresc copii. Deocamdată mă...”

Ce cote oferă casele de pariuri în lupta pentru scaunul de primar de la sectorul 2. Dan Cristian Popescu este favorit

Florentina, presupusa iubită a lui Livian, a mai avut o relație controversată cu un cântăreț celebru! L-a înșelat cu un prieten bun și s-a lăsat cu scandal când a prins-o

Avem dovada clară că Gigi Becali nu are Covid-19. Cum a fost surprins milionarul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies