Livian a pornit războiul! A luat foc când a aflat ce i-a făcut Bia iubitei lui, Bianca! Concurentul de la Puterea dragostei a povestit tot

Bia de la Puterea dragostei a vrut s-o ia la bătaie pe Bianca

Distribuie pe:

Autor: R.L.

livian si bianca

Livian de la Puterea dragostei a pornit războiul împotriva Biei.

Concurentul de la Puterea dragostei care formează un cuplu cu Bianca a luat foc când a aflat că Bia a vrut s-o lovească pe iubita lui. Prin intermediul mai multor postări pe Instagram, Livian a povestit ce a pățit Bianca și cum Bia le-a luat la bătaie pe Paula și Mariana când cele două fete au sărit în apărarea iubitei lui.

bia si bogdan mocanu

"Haită, din păcate eu nu pot să evoluez în emisiune din punct de vedere sentimental, în sensul că nu vă pot transmite și arăta momente frumoase alături de Bianca, deoarece sunt blocat de alianța cobrelor! Mai în glumă, mai în serios, așa stă treaba! Azi au atins limitele, mai exact Andreea și Bia sărind la bătaie la Bianca! Au lovit-o pe Paula și pe Mariana, acestea încercând să o apere pe Bianca!

Ele se cred șefe și au impresia că, dacă sunt 'femei', cu toate că nu dau dovadă, aruncă cu amenințări și au trecut chiar și la fapte.

Ei bine, hai să le dovedim că s-au pus cu haita, adică fix cu cine nu trebuie. Haită, e momentul să atacăm! Comentarii și tot ce doriți!

Cred că, dacă sunt femei, nu le poate face lupul nimic! Ei bine, se înșală! Atacăm pe flancuri, voi aveți misiunea să doborâți virtual urangutanii. Eu mă ocup în emisiune", a scris Livian pe contul său de Instagram.

Bia de la Puterea dragostei a sărit s-o bată pe Bianca! Mariana și Paula au vrut s-o apere, dar au fost lovite ele

Ulterior, Livian a aflat că doar Bia a fost cea care a lovit, nu și Andreea Pirui. "Rectificare! Andreea nu a lovit-o, doar Bia! Ea a încercat s-o tempereze pe zăbăloasa de Bia. Luați-o în vizor, haită! Dacă ea caută atenție, îi dăm atenție ăsteia care umblă după 7 bărbați deodată: Bia!", a explicat concurentul de la Puterea dragostei.

Citeste si: La ce renunță Bianca de la Puterea Dragostei de dragul lui Livian! Ce se întâmplă între cei doi înainte de show

Livian s-a filmat apoi: "Haită, știți cu cine avem de-a face? Cu balaurul cu șapte capete: Bia! Ea e balaurul și alea șapte capete după care a umblat! Grijă mare, haită, că e grea lupta! Ea are o abilitate specială: poate folosi toate cele șapte capete în același timp".

Bia s-a enervat și i-a trimis un mesaj de amenințare lui Livian: "Zăbălos ești tu, dă-te dracu' de ratat, că o bat pe asta. Să mor io și tu". "Priviți râma ce vocabular destrăbălat are! Exact ca și ea", a reacționat imediat Livian.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate