Livian a umilit-o pe Bianca de la Puterea Dragostei de față cu toată lumea: „Eu intuiesc ce vrei să spui! Când îți spun să taci…”

Livian a pus- la punct pe Bianca de la Puterea Dragostei de față cu toată lumea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Livian și Bianca de la Puterea Dragostei au fost din nou protagoniștii unui schimb dur de replici. Tânăra brunetă a vrut să îi ia apărarea Andreei Pirui, însă fostul ei iubit s-a implicat în discuție și a pus-o la punct, spre uimirea celor din jur.

„Noi știm că putem să intrăm in subiect dacă ne dăm cu părerea”, a spus Bianca de la Puterea Dragostei, în timp ce Livian glumea și se strâmba. „Voi vreți să păreți războinice aici, dar în spate veniți și vrem să vă împăcăm”, a spus Livian.

„Taaaaci!”, a țipat Bianca.

„Vezi cum vorbești că vin și își tai microfonul!”, a replicat Livian, vizibil enervat.

„Eu urât ce faci, dacă vezi că eu vorbeam. Nu mă mai enerva și tu. Dacă vezi că vorbesc, mă întrerupi!”, i-a spus Bianca fostului ei iubit.

„Te întrerup? Vai, Bianca, mă așteptam la o versiune mai caldă, să te bucuri că fac glume cu tine după episodele pe care le-am avut”, a răspuns Livian ironic.

„Dar vorbeam, dragă Livian, spuneam și eu ceva, de aia m-am enervat”, a explicat bruneta.

„Și acum te-ai calmatâ? Vin să te calmez?”, a continuat el să glumească, făcând-o totuși pe fosta lui iubită să zâmbească.

Citeste si: Detalii uluitoare din scandalul amoros în care a fost implicat Ciprian Marica. Cine i-a salvat, de fapt, relația cu Ioana Marcu?

fara descriere

”Voiam să spun ceva. Nu e ok să îmi spui să tac pentru că eu în capul meu mi-am fpcut o idee și tu când îmi spui să tac eu o iau ca pe o insultă pentru că tu nu mă vezi capabilă de a intra într-un subiect”, i-a reproșat Bianca lui Livian.

„Dar fii atentă. Tu când vorbești eu intuiesc unde o să se ajungă și, dacă nu vorbesc eu și îți spun să taci pentru că eu știu cum să o dau și să o împachetez mai frumos”, a excplicat el.

Încă o lovitură pentru Bianca de la Puterea Dragostei din partea lui Livian

„Și eu mă simt prost când îmi spune să tac”, a mai spus Bianca de la Puterea Dragostei.

„Acum nu îi mai spun pentru că nu mai vorbește bazaconii. Și, pe lângă asta, nu mai suntem împreună și nu îmi pasă”, a răspuns Livian, reamintind că nu își mai dorește o relație cu fosta lui iubită. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate