Livian de la Puterea dragostei, acuzații grave la adresa Biancăi: „Mă acuză că stau cu alți bărbați”

Bianca și Livian au avut o nouă dispută în emisiunea Puterea dragostei. Concurentul i-a adus acuzații grave fostei lui iubite.

Autor: C.G.

In articol:

Livian de la Puterea dragostei, acuzații grave la adresa Biancăi
Livian de la Puterea dragostei, acuzații grave la adresa Biancăi

După o joacă între concurenții din casă, Bianca a decis să părăsească emisiunea nervoasă. Faptul că Ella a lovit-o cu o pernă a umplut perna pentru brunetă. Concurenții au bănuit că motivul supărării Biancăi este legat de flirturile lui Livian cu Ella, dar adevărul este altul.

Motivul ar fi o discuție dintre cei doi, care a avut loc în weekendul trecut, la trei dimineața. Livian a intervenit și a povestit varianta lui a poveștii.

„La ora trei dimineața, vorbesc cu Bianca, aud voci pe fundal și râde. Am întrebat-o ce se aude și a început să râdă. I-am închis și a doua zi mi-a zis că n-am auzit voci, mi-a zis că-s paranoic. Știe că-s paranoic și se folosește de asta. Dacă știa că-s paranoic, de ce a băgat motivul televizorului?”, a mărturisit Livian.

Citeste si: Un yoghin care susține că a trăit 80 de ani fără apă și mâncare a murit de bătrânețe. Ce vârstă avea ascetul la data morții

Citeste si: Cât costă să iți cânte Florin Salam la nuntă sau botez. Câți bani cere pentru un singur eveniment- kanald.ro

Citeste si: Ce a făcut după ce s-a trezit din operație un bărbat care a primit o inimă de porc. Medicii au rămas mască- stirileprotv.ro

Citeste si: Cum a făcut Ramona Manole, fiica nerecunoscută a lui Ioniță de la Clejani, mișto de Margherita

Citeste si: Lovitură dură pentru Alex Velea! Abi Talent și Dani Mocanu pregătesc o colaborare?

„L-am întrebat la cât se culcă în glumă. Am început să râd și m-a întrebat de ce. I-am zis că televizorul ca să continui gluma.

Mi-a zis că am fost cu cineva. Fii atent, țoți de la hotel sunt martori că eu nu am ieșit din hotel decât până la schimbul valutar. Mă acuză că am ieșit cu cineva afară. Știe toată lumea. Mă acuză că stau cu alți bărbați”, a povestit Bianca.

Bianca și Renat, noul concurent, dans romantic. Cum a reacționat Livian

După cearta cu Livian, Bianca și Renat, noul cocnurent, au dansat împreună.

Melodia a fost una foarte romantică, iar cei doi au foarte foarte apropiați și s-au ținut strâns de mână.

Livian de la Puterea dragostei, acuzații grave la adresa Biancăi
Livian de la Puterea dragostei, acuzații grave la adresa Biancăi

Livian a refuzat cât a putut să nu vadă momentul. La un moment dat, el și-a pus și ochelarii la ochi. Din când în când, chiar dacă se afla în brațele lui Renat, Bianca și Livian își aruncau priviri cu subînțeles. „N-a făcut-o din răzbunare, a făcut-o din plăcere”, a declarat Livian.

( Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, dată de gol! Cu cine l-a înșelat pe Jador, dezvăluiri uluitoare: „Ai fost folosită”)

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini halucinante apărute cu Margherita în urmă cu puțin. Cum a fost surprinsă de data aceasta în mașină

Viorica de la Clejani aruncă în aer dosarul fiicei sale! Ce a consumat, de fapt, Margherita de la Clejani când a făcut accidentul

Ce a făcut după ce s-a trezit din operație un bărbat care a primit o inimă de porc. Medicii au rămas mască

Cât costă să iți cânte Florin Salam la nuntă sau botez. Câți bani cere pentru un singur eveniment

VIDEO-EXCLUSIV - Ploaie de bani la concertul lui Bogdan de la Ploiești: "M-am gândit ca toți banii de pe acest concert să vi-i dau vouă"

„Nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu m-am stins, atât. A spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța.” Dana Roba a fost pusă față în față cu Daniel...

"Sunt dezamăgită, dezgustată și mâhnită". Andreea Antonescu nu a mai suportat haosul provocat și a reacționat în fața zvonurilor despre o posibilă relație cu Cătălin...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies