Livian de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația dintre el și Daiana: „După o relație de șapte-opt luni...”

Livian de la Puterea Dragostei a explicat care este adevărata lui relație dinre el și Daiana, după ce mai mai mulți spectatori s-au alarmat când au văzut gesturile dintre ei doi.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Daiana de la Puterea Dragsotei a declarat că îl place pe Livian și a spus că și-ar dori o relație cu el, imediat după ce și-a anunțat despărțirea de Bianca Comănici. Livian a intrat în jocul Daianei și a lăsat să se înțeleagă pentru o perioadă că ar vrea să întemeieze o nouă relație. Pentru a înlătura orice dubiu, Livian a făcut un vlog în care a explicat că încă nu este pregătit pentru o nouă relație. 

fara descriere

„Cum mama naibii, Cupidoane să uit sentimentele pentru Bianca și mă îndrept spre Daiana? Să vă zic părerea mea despre Daiana.
Nicio fată nu e urâtă. Fiecare e frumoasă în felul ei. Dacă e vreo fată pe placul meu.. eu am alte cerințe, deși nu pun așa mult accent pe aspectul fizic, dar mie îmi place ca femeia să fie... sincer, când închis ochii și mă gândesc, femeia mea ideală este Bianca. Așa la trăsături: brunetă, subțirică, sânii nu mari mari, dar cam atât... înălțime 1,70 și un pic. Nu albă, albă, nu-mi place ca femeia să fie albă, dacă s-ar putea un pic creolă, dar să nu fie lapte.”, a spus Livian. 

Citeste si: Puterea Dragostei 05 martie. Scandalul dintre Ligi și Philip continuă! Andreea Pirui crede că se vor împăca

Citeste

fara descriere
si: Simina de la Puterea Dragostei, despre ultimele săptămâni înainte de naștere! Cum arată acum și câte kilograme s-a îngrășat soția lui Alex Zănoagă ”Nu mă simt bine”

Citeste si: Scandalul iscat de Bianca Comănici de la Puterea Dragostei atinge cote înalte. S-a ajuns la amenințări: „tu ești un terminat pe viață. Dacă te prind pe stradă...”

Livian de la Puterea Dragostei, adevăratele motive pentru care nu vrea o relație cu Daiana 

Livian a explicat că Daiana este influențată de comportamentul Roxanei, motiv pentru care nu ar putea să întemieze niciodată o relație cu o fată vulcanică. 

„Daiana e un pic altfel de cum vreau eu și ce nu-mi place e stilul ei. Ea nu e fată rea, nu cred că e fată rea la sămânță, însă s-a lăsat influențată. Ați văzut foarte bine. Ea s-a orientat să lege o prietenie cu Rixana, nu e nimic greșit, însă s-a lăsat un pic influențată de vibe-ul pe care il transmite Roxana. Nu dă bine o femeie să fie la modul ăla de exagerat. Și ce nu mi-a plăcut la ea e că ea a intrat pentru Philip, apoi l-a vrut pe Fernando și acum mă vrea pe mine și nu pot să zic zilele următoare spre cine s-ar orienta.
Nu pot să zic că am dat curs. De ce nu am respins pe față și total? Pentru că asta mi-i creșterea. Adică nu pot să-i zic: „Dă-te tu..” O las să înțeleagă, să se simtă ea și o să vedeți că s-a simțit. O să zică și ea în emisiune: „Am văzut că nu primesc nimic de la Livian și m-am retras.” Nu pot să supăr nicio femeie. Asta sunt eu. Chiar dacă m-am certat eu la început cu femei și s-au supărat, a fpst pentru că am luat-o eu pe un drum aiurea și circumstanța în care eram eu pus, m-a luat valul.

 

Nu am nimic cu Daiana, nu am nici ură, nu simt nicio atracție față de Daiana. E de caterincă câteodată când nu e influențată de Roxana. Așa că nu vă îngrijorați, dragilor. După o relație de șapte - opt luni, mi-e greu să mă orientez în altă parte.”, a mai spus Livian de la Puterea Dragostei în vlogul lui. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate