Livian de la Puterea Dragostei, cadou fabulos pentru Bianca, vulpița lui, la întoarcerea în Turcia! "I-am luat slănină, carne de porc și jumări! Sper să nu mă aresteze pe aeroport!" EXCLUSIV

Livian de la Puterea Dragostei pare îndrăgostit lulea de Bianca și, chiar dacă cei doi nu s-au declarat oficial a fi un cuplu, își strigă unul altuia iubirea, se alintă ca niște îndrăgotiți și fac risipă de gesturi tandre.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

Zilele acestea au fost cele mai grele pentru Bianca si "Lupul" Livian de la Puterea Dragostei. Cei doi au fost nevoiți să se despartă pentru o săptămână, timp în care concurentul s-a întors în România pentru a fi alături de familia sa.


In articol:

Din motive de viză, Bianca a trebuit să rămână în Istanbul, cei doi păstrând în permanență legătura prin intermediul internetului. Și au făcut-o destul de des, fanii cuplului de la Puterea Dragostei, emisiunea-fenoment prezentată de Andreea Mantea la Kanal D, putând să se desfete cu postări pline de dragoste și chiar cu live-uri făcute de cei doi pe Instagram.

Livian i-a pregătit un cadou delicios Biancăi, la întoarcerea în Turcia

Ei bine, Livian, care se gandeste non-stop la vulpița lui, Bianca, a ținut morțis să îi îndeplinească acesteia dorința pe care bruneta i-a aruncat-o așa, într-o doară la despărțire.

"Cadoul vulpiței la întoarcerea mea în Turcia o sa fiu chiar eu. Cu obiecte sau alte atenții nu are rost s-o deranjez fiindcă acolo, la Istanbul, am mai multe opțiuni și nu risc sa stric ceea ce aș cumpăra de acasă pe transport. Însă, voi ține cont de o pofta pe care vulpița mea o are și pe care vreau sa i-o fac. Am să-i aduc în bagaj carne de porc, slănină, pate și jumări. Sper sa nu fie vreo manevră din partea ei să mă trezesc că mă rețin turcii în aeroport. Dacă mi se întâmplă asta, o să mă simt ca Ursul păcălit de Vulpe, când a băgat coada în lac", ne-a spus, amuzându-se teribil, "Lupul" Livian, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Fabuloasa poveste de iubire a lui Nelson Mondialu' cu soția sa Liana, mama lui Livian

”Mr Livian”, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din casa Puterea Dragostei, ne-a mărturisit că are o relația foarte frumoasă cu părinții lui, pe care îi respectă enorm. Așa cum a declarat și el, Livian a moștenit latura sensibilă de la mama sa!

Și dacă toată lumea știe cine este tatăl său celebru, ei bine, puțini știu ce mamă superbă are tânărul. Soția lui Nelson Mondialu, Liana, l-a cunoscut pe tatăl lui Livian pe vremea când era numai o puștoaică. Aceasta are 41 de ani, iar Livian este extrem de mândru de mama sa și are numeroase fotografii cu ea.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Iar povestea Lianei cu Nelson este una neobișnuită, explicată într-un interviu mai vechi chiar de Nelson Mondialu: 

În ’93, vândusem garsoniera în care locuisem cu fosta, iar cu o parte din bani îmi luasem Renault 25 V6, o maşină foarte şmecheră la vremea aia. Eram chiar tare! În cartier aveam obiceiul să stau la un bar, Coco Bar se numea, iar pe acolo trecea Liana cand venea de la școală! Mi-a sărit imediat in ochi, era foarte faină! Dar ea fugea de mine, eram plin de aur că-mi plăcea aurul, și spunea mereu: Uită-te, ăsta e omul cu aur! şi fugeau amândouă”, spune Nelson.

Numai că Liana era minoră, iar când au aflat părinţii ei cu cine s-a încurcat, l-au dat pe mâna poliţiei.

 

Citeste si: Nelson Mondialu' a plâns ca un copil când și-a revăzut fiul acasă! Mr. Livian de la Puterea Dragostei a revenit la Cluj

Citeste si: Cum se alintă Livian și Bianca de la „Puterea dragostei”: „Unul dintre motivele pentru care m-am îndrăgostit...”

Citeste si: "Lupul" Livian de la Puterea Dragostei iubește banii la fel de mult ca tatăl său, Nelson Mondialu'! Declarația fabuloasă a concurentului: "Banii sunt importanți. Vreau sa îmi răsfăț vulpea, să-i îngrijesc coada stufoasă" | EXCLUSIV

 

Voiau să mă bage la corupere de minori, dar ea a spus că se omoară, că mă iubește și până la urmă am căzut la pace, de față cu ei, să nu ne mai vedem. Dar normal că ne vedeam pe ascuns! Până la urmă i-am făcut pașaport și ei, mă temeam să nu intru la pușcărie și s-o pierd. Am întrebat-o dacă vrea să fugă cu mine în Europa, ea mi-a zis că vine dacă promit să nu-mi bat joc de ea, eu i-am promis, iar într-o seara, pe la 11, când toți ai ei dormeau, a ieșit tiptil din casă și am fugit împreună în Ungaria.

 

Au fost probleme la graniță, că ea era minoră, dar m-am descurcat eu, chiar dacă nici bani nu prea mai aveam, că-i pierdusem pe toâi la jocuri electronice. Mașina o accidentasem grav, n-a mai rămas din ea, dar mi-am vândut geaca și aveam 100 de mărci. Așa am plecat noi în Ungaria, unde ne-am făcut o viață și am strâns bani frumoși!”, a mai povestit Nelson.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Reacția neașteptată a lui Livian de la Puterea Dragostei la povestea de iubire publică dintre mama lui și Nelson Mondialu’! EXCLUSIV

Paul de la Puterea Dragostei, primele declarații după descalificare. Firul întâmplării cu BĂTAIA: „Marinescu s-a dat la mine!”

Fostul își va da pumni că nu o mai are! Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, decizie clară cu privire la bustul ei! ”Philip o să moară de ciudă”

Cum arată mama Alexandrei de la Puterea Dragostei!  Ea are grijă de fetița pentru care Nicos a amenintat cu Protecția Copilului

Andreea Bălan, umilință pentru George Burcea! Cum i-a răspuns la atacurile din ultima vreme

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies