Livian de la Puterea dragostei, despre noua intervenție estetică a Biancăi: „Ne-am certat și ne-am bătut...”

Livian și Bianca de la Puterea dragostei par să fie din nou din ce în ce mai apropiați. Recent, concurentul a vorbit despre ultima intervenție chirurgicală a fostei lui iubite.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Livian, despre noua intervenție chirurgicală a Biancăi: Ne-am certat


In articol:

A fost dorința lui Livian sau Bianca de la Puterea Dragostei a luat decizia de una singură? Bianca a postat recent mai multe story-uri pe pagina ei de Instagram în care și-a anunțat fanii că urmează să facă o mică schimbare. Ea a ajuns pe mâna esteticianului și a a decis să-și pună acid hialuronic în buze. În ultimul videoclip postat pe pagina lui de Youtube, Livian a vorbit despre intervenția estetică a fostei lui iubite.

Întrebat de o fană dacă este nervos din cauza intervenției Biancăi, el a schimbat puțin povestea. Nu a dat detalii despre intervenția estetică a fostei lui iubite, cu care s-a zvonit că s-ar fi împăcat. În stilul său caracteristic, Livian a făcut și o glumă.

„Acid în buze? Alta-i realitatea! Nu m-am mai putut răbda! M-am certat cu ea și ne-am bătut. Nu-i nicio intervenție, m-am certat cu Bianca și de acolo i s-au umflat buzele”, a declarat Livian, după care a început să râdă.

Livian, despre noua intervenție chirurgicală a Biancăi: Ne-am certat

Scandal de proporții la Puterea Dragostei, între Ella și Livian. Concurentul a făcut o criză de nervi în direct

Livian a cedat nervos în ediția de joi, 4 iunie, a emisiunii Puterea Dragostei. Concurentul s-a enervat pe Ella și a făcut o criză de nervi în direct. Deși este calm de cele mai multe ori și nu se prea implică în scandalurile din casă, de data aceasta gestul brunetei l-a enervat la culme și nu s-a putut abține. 

Citeste si: Olivia Steer, ipoteză halucinantă: „Nu înțeleg de ce românii ar fi atât de proști! Vaccinurile antigripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus!”

Citeste si: Lidia Buble, dărâmată de despărțirea de Răzvan Simion! Mesaje triste la miezul nopții: „Dă, Doamne…”

Citeste si: Vloggerița Bianca Adam ”Tequila”, bătută cu bestielitate în fața casei! Nimeni nu a vrut să o ajute: „Iese cu un fier de doi-trei metri și mi-l înfige în...”

Mai exact, Ella i-a dat o pedeapsă Biancăi, iar de acolo a izbucnit scandalul, iar Ella și Livian au început să se certe puternic. Bineînțeles că în scandal a intervenit și Bianca, care nu s-a putut abține și s-a implicat în discuțiile dintre fostul ei iubit și colega de emisiune. 

Pedeapsa pe care Ella i-a dat-o lui Livian s-a transformat într-un adevărat circ, iar asta pentru că Ella i-a cerut lui Livian să stea în pat cu Ramona, iar astfel să o pedepsească pe Bianca. În momentul în care Bianca a intervenit, Ella a încuiat ușa, iar pentru a-l enerva pe fostul ei iubit, Bianca a adus în platou geanta acestuia, iar bărbatul a izbucnit. I-a cerut Ellei să îi dea cheia, iar când aceasta a refuzat, Livian a făcut o criză, spre surprinderea colegilor lui. 

Livian: Stau să mă rog de tine să îmi dai cheia? Ți-am cerut-o pentru că nu o aveam la mine pentru că probabil era în casa băieților. Era vorba de câteva secunde, cât să nu ajungă ea (n.r Bianca) la geantă. Nu îmi place să îmi umble lumea cu telefonul, cu geanta. (Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, atac fără precedent la adresa Biancăi: „Tu când te...cu Mocanu, cum era? Nerușinato!”)

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate