Livian de la Puterea Dragostei, dezvăluiri emoționante despre arestarea tatălui său, Nelson Mondialu. Cum a primit vestea

Livian de la Puterea Dragostei a povestit pe vlogul său un episod mai puțin plăcut din copilăria sa: momentul în care Nelson Mondialu a fost arestat

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Livian, dezvăluiri emoționante despre arestarea lui Nelson Mondialu
Livian, dezvăluiri emoționante despre arestarea lui Nelson Mondialu


In articol:

Livian de la Puterea Dragostei și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a povestit un episod mai puțin plăcut din copilăria sa. Concurentul de la Puterea Dragostei a povestit cum tatăl lui a fost arestat pe vremea când el avea în jur de 7-8 ani. Livian a povestit doar o mică parte, menționând că va continua povestea într-un vlog viitor. 

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, urare nonconformistă pentru elevii care dau BAC-ul: „Fetelor, ați luat teste de sarcină, puteți să luați și BAC-ul”

Nelson Mondialu a fost arestat! Livian, mărturii emoționante despre momentul în care a aflat

Livian își amintește cu tristețe în ochi despre momentul în care a aflat de la mama lui că Nelson Mondialu a fost arestat. Concurentul nu a expus și motivele pentru care s-a ajuns atât de departe, urmând, cel mai probabil, să dea mai multe explicații într-un alt vlog.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Livian, dezvăluiri emoționante despre arestarea lui Nelson Mondialu
Livian, dezvăluiri emoționante despre arestarea lui Nelson Mondialu

Citeste si: Șoc la Puterea dragostei! Livian se apropie de Ramona și îi dă lovitura de grație Biancăi ! ”De ce mă urmărești, ți-am zis să te oprești”

„Era iarnă. Trebuia să vină Crăciunul. De obicei arestările se fac iarna pentru că sunt sărbătorile și îți vine să dai în prăduială pentru a fi mai aproape de cei dragi. Eu eram afară, făceam om de zăpadă, în spatele blocului.

Citeste si: Livian, la un pas de moarte. Ce a pățit concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Livian, dezvăluiri emoționante despre arestarea lui Nelson Mondialu
Livian, dezvăluiri emoționante despre arestarea lui Nelson Mondialu

Mama s-a uitat pe geam să vadă dacă sunt acolo. M-a strigat, a coborât, a chemat taxiul, m-a chemat în fața blocului, m-am urcat în mașină și a zis: 'hai că mergem'. Eu nu am vrut să merg și a zis: „Hai în mașină”. Nu comentam eu așa că vedeam după fața mamei, a tatălui meu, înțelegeam dacă e ceva serios. M-am urcat în mașină, aveam 7-8 ani, în 2003 a fost arestat. Știu că eram în clasele 1-4 când m-a sunat tata din închisoare. Și o întreb pe mama ce s-a întâmplat, la care ea se uită la mine și a zis: l-o arestat pe tatăl tău”, a spus Livian pe vlog. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cuvinte grele spuse în casa Puterea Dragostei: Ce au avut de împărțit Daiana, Andreea Pirui și Berna

Puterea dragostei 24 iunie. Ramona, surpriză emoționantă de ziua ei. Mesajul primit de la fiul ei

Pătrunjelul, planta minune folosită incorect de români. Mihaela Bilic dezvăluie: Este mai bun ca citricile și spanacul. Iată cum trebuie consumat

Ligi și-a dezămăgit fanii! Fotografia provocatoare pe care concurenta de la Puterea Dragostei a șters-o de pe Instagram, dar noi o avem: „Ești din ce în ce mai rău”

Bogdan Mocanu și Andra s-au împăcat!? Jador i-a dat de gol: "E la tine acasă? Ea te-a mușcat de gât?"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies