Livian de la Puterea Dragostei, dezvăluiri emoționante despre arestarea tatălui său, Nelson Mondialu. Cum a primit vestea

Livian de la Puterea Dragostei a povestit pe vlogul său un episod mai puțin plăcut din copilăria sa: momentul în care Nelson Mondialu a fost arestat

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Livian, dezvăluiri emoționante despre arestarea lui Nelson Mondialu


In articol:

Livian de la Puterea Dragostei și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a povestit un episod mai puțin plăcut din copilăria sa. Concurentul de la Puterea Dragostei a povestit cum tatăl lui a fost arestat pe vremea când el avea în jur de 7-8 ani. Livian a povestit doar o mică parte, menționând că va continua povestea într-un vlog viitor. 

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, urare nonconformistă pentru elevii care dau BAC-ul: „Fetelor, ați luat teste de sarcină, puteți să luați și BAC-ul”

Nelson Mondialu a fost arestat! Livian, mărturii emoționante despre momentul în care a aflat

Livian își amintește cu tristețe în ochi despre momentul în care a aflat de la mama lui că Nelson Mondialu a fost arestat. Concurentul nu a expus și motivele pentru care s-a ajuns atât de departe, urmând, cel mai probabil, să dea mai multe explicații într-un alt vlog.

Livian, dezvăluiri emoționante despre arestarea lui Nelson Mondialu

Citeste si: Șoc la Puterea dragostei! Livian se apropie de Ramona și îi dă lovitura de grație Biancăi ! ”De ce mă urmărești, ți-am zis să te oprești”

„Era iarnă. Trebuia să vină Crăciunul. De obicei arestările se fac iarna pentru că sunt sărbătorile și îți vine să dai în prăduială pentru a fi mai aproape de cei dragi. Eu eram afară, făceam om de zăpadă, în spatele blocului.

Citeste si: Livian, la un pas de moarte. Ce a pățit concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Livian, dezvăluiri emoționante despre arestarea lui Nelson Mondialu

Mama s-a uitat pe geam să vadă dacă sunt acolo. M-a strigat, a coborât, a chemat taxiul, m-a chemat în fața blocului, m-am urcat în mașină și a zis: 'hai că mergem'. Eu nu am vrut să merg și a zis: „Hai în mașină”. Nu comentam eu așa că vedeam după fața mamei, a tatălui meu, înțelegeam dacă e ceva serios. M-am urcat în mașină, aveam 7-8 ani, în 2003 a fost arestat. Știu că eram în clasele 1-4 când m-a sunat tata din închisoare. Și o întreb pe mama ce s-a întâmplat, la care ea se uită la mine și a zis: l-o arestat pe tatăl tău”, a spus Livian pe vlog. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate