Livian de la Puterea dragostei, la un pas de moarte! A rămas fără frâne la mașină. Ce s-a întâmplat pe autostradă?!

Livian de la Puterea dragostei și iubita lui, Florentina, au fost la un pas de tragedie, după ce au rămas fără frâne la mașină. Dezvăluiri șocante.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Livian de la Puterea dragostei și iubita lui, Florentina, au fost la un pas de tragedie, după ce au rămas fără frâne la mașină. Dezvăluiri șocante.

Livian de la Puterea dragostei și noua lui iubită, Florentina, au fost la un pas de moarte în urmă cu câteva zile. Fostul concurent al emisiunii din Turcia a povestit într-un vlog cum au rămas fără frâne.

Livian și iubita lui au rămas fără frâne la mașină


In articol:

Norocul lor a fost că și-au dat seama la timp că este ceva în neregulă cu mașina tinerei, în momentul în care, s-a aprins un beculeț roșu la bord. Cu toate astea, cei doi au riscat puțin, mai ales că din spusele tânărului, ei se aflau pe autostradă, iar Florentina a pus o frână periculoasă, după ce le-a apărut un tir în față. 

Din fericire, lucrurile nu au scăpat de sub control, iar tragedia a putut fi evitată. Imediat după, cei doi îndrăgostiți au mers direct la un atelier auto pentru a-și pune la punct autoturismul. Ajunși acolo, Livian a rămas uimit când a văzut cum arătau plăcuțele de frână. (Livian, pas important alături de Florentina, iubita lui).

Mai mult decât atât, el i-a sfătuit pe toți cei care îl urmăresc să fie foarte atenți și să își verifice frânele, pentru că nu e de joacă cu așa ceva. Fostul concurent de la Puterea dragostei s-a speriat după ce a realizat ce se putea întâmpla din cauza unei neatenții, care  l-ar fi putut costa scump, și nu doar pe el, ci și pe iubita lui, căci mașina era a ei. 

„Am pus o frână periculoasă pe autostradă, de... S-a băgat un tir în față și a pus o frână (Florentina), de mă mir cum de nu a crăpat atunci, că era și pe roșu. Nu e de joacă. Verificați-vă frânele. Uitați ce bine că am venit”, a spus Livian într-un vlog recent.

Livian, declarație de dragoste pentru iubita lui: „Simt că...”

După ce au rezolvat cu plăcuțele de frână, Livian și Florentina au avut o discuție despre relația lor. Livian i-a spus iubitei lui că simte ceva în legătură cu ei doi, iar tânăra s-a gândit imediat la ceva rău. De fapt, fostul concurent de la Puterea dragostei i-a făcut o declarație, spunându-i că simte că vor rămâne împreună mult timp și că vor fi fericiți. Au planuri de nuntă? 

Citeste si: Alex Bodi, lovitură fatală pentru Bianca Drăgușanu. S-a aflat tot - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Livian: Am simțit bine (n.r despre plăcuțele de frână). Și știi ce mai simt?

Florentina: Ce?

Livian: Ceva legat de noi doi.

Florentina: Ce simți?

Livian: Păi zi-mi tu. La ce te-ai gândit?

Florentina: Ia zi, ce simți? Zi acum. După fața ta, voiai să spui ceva prost

Livian: După expresia și reacția ta, ți-a venit ceva în cap. Zi

Florentina: Zi-le oamenilor ce simți

Livian: Că o să fim împreună mult timp și că vom fi cei mai fericiți. Și că vom avea multe realizări spirituale împreună

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

L-au creat în laborator?! Informația despre COVID-19 care dă totul peste cap: NU e o teorie a conspirației

E oficial! Veste bună pentru români! Președintele Klaus Iohannis a anunțat redeschiderea piețelor. Când intră în vigoare măsura

Bianca Comănici, concurentă la Bravo, ai stil? ”Mi-aș dori să particip, în ciuda faptului că nu sunt o pasionată”

Livian de la Puterea Dragostei, un nou atac la adresa Biancăi Comănici: ”Atâtea amintiri pe care tu le-ai aruncat”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies