Livian de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant de ziua Biancăi: „Sunt cel mai fericit că exiști!”

Astăzi Bianca Comănici împlinește o frumoasă vârstă, iar Livian nu a putut să nu îi facă o urare frumoasă fostei sale iubite.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Bianca și Livian nu mai formează un cuplu, în ciuda fanilor care au sperat până în ultima clipă ca cei doi să se împace până la finalul concursul. Din păcate, cei doi și-au luat rămas-bun când au ajuns în București și au luat-o pe drumuri separate. Cu toate acestea, Livian i-a luat un cadou Biancăi cu ocazia zilei sale de naștere. 

Livian de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant de ziua Biancăi
Livian de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant de ziua Biancăi

Citeste si: Ce cadouri a primit Bianca Comanici de la fostul iubit. “Ati spus ca nu ma iubeste, mi-a trimis…”

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Livian de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant de ziua Biancăi: „Sunt cel mai fericit că exiști!”

Livian i-a pregătit o surpriză plăcută Biancăi și a sperat că o va emoționa, ceea ce credem că s-a și întămplat, având în vedere mesajul emoționant pe care l-a rostit. Livian de la Puterea Dragostei i-a pregătit Biancăi un filmuleț din momentul în care cei doi s-au cunoscut, în Turcia. Pe fundal, Livian a rostit câteva cuvinte cu o încărcătură emoțională aparte. 

Citeste si: Livian, replică acidă chiar de ziua Biancăi: "Pune-ți o dorință care să nu..." Ce i-a zis în fața tuturor?

Livian de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant de ziua Biancăi
Livian de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant de ziua Biancăi

Citeste si: Bianca Pop a aruncat bomba despre relația cu Jador. Fosta ispită vrea să îi facă trei copii artistului. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi?

„Bianca, sunt cât se poate de emoționat. Nu știu cum să-ți zic. Vreau să-ți fac surpriza asta în mediul online să-ți dedic clipul acesta ție, în semn de mulțumire pentru faptul că ai existat și încă exiști în viața mea. M-am gândit ce te-ar putea atinge la suflet, să-ți pună zâmbetul pe buze și gândindu-mă, mi-a venit ideea să pun clipul când ne-am întâlnit prima oară, în Tacksim atunci când a fost meciul de fotbal. Drept dovadă, nu am mințit când am zis să eram la un meci de fotbal, atâta tot că eram cu Bianca. Vă las și vouă să vă bucurați de acest clip să vă gândiți ce bine ne înțelegeam, cât de frumoasă era atmosfera încă de la început și sper să îi urați un călduros „La mulți ani!”. Te pup și încă o dată, sunt cel mai fericit că exiști: La mulți ani!”, este mesajul transmis de Livian pe Youtube, pe fundalul filmulețului cu cei doi din momentul în care s-au cunoscut. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Controversata Bianca Pop și-a umilit mama! Declarații incredibile ale ispitei

Nelson Mondialu, prima reacție după ce Livian s-a întors acasă. Nu i-a venit să creadă: „Ți-ai tatuat-o pe Bianca pe...?”

Mama Biancăi Drăgușanu e chemată în fața judecătorilor! Madi cere anularea amenzii pe care i-a dat-o Poliția după scandalul cu Bodi!

Trupurile neînsuflețite a doi tineri au fost găsite într-o valiză, la malul mării

Ce s-a întâmplat între Simona Trașcă și Loredana Chivu în club, după câteva pahare! I-a dat un cap în gură, de față cu toată lumea, iar apoi... FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies