Livian de la Puterea Dragostei s-a împăcat cu Teodora?! Bunica l-a dat de gol: „Dacă veneai cu Teodora...”

Livian de la Puterea Dragostei a fost dat de gol de o mare fană Puterea Dragostei în privința relației sale cu fosta iubită, Teodora.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Livian de la Puterea Dragostei a fost surprins în compania unei fete despre care se zvonește că ar fi fosta lui iubită, Teodora. Cu toate că el nu a recunoscut că s-ar fi împăcat cu fosta lui iubită, un detaliu prețios l-a dat de gol.

Citeste si: Nelson Mondialul a aruncat bomba! Livian ar fi plecat la Paris după despărțirea de Bianca: ”Lobo e plecat la...”

Într-un vlog Livian a arătat cum a stat de vorbă cu o mare fană Puterea Dragostei care știa absolut totul despre concurenții din competiție.

Livian de la Puterea Dragostei, dat de gol de bunică în privința relației sale cu Teodora

Livian a fost tras de limbă despre relațiile lui din casă. Bătrâna l-a întrebat de ce nu a mai continuat relația cu Bianca și l-a tras la răspundere că de-a lungul competiției s-a jucat cu mai multe fete din casă.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Mai în glumă mai în serios, cei doi au vorbit despre parcursul lui Livian în casa Puterea Dragostei și s-au amuzat de toate momentele petrecute în Turcia.

Citeste si: Roxana Buzoiu, foc și pară pe Bogdan Mocanu! Reacții acide la adresa câștigătorului Puterea Dragostei sezonul 1: ”Cred că ar trebui să-ți faci o schimbare de...”

„Bianca mi-a fost cea mai dragă dintre toate. Dar tu prima dată când ai fost... erai cu Pirui... după aia ai lăsat-o pe Pirui și ai lăat-o pe Bianca.. După aia după vreo lună când ai dat de bai cu Bianca ai fost cu... cum o cheamă pe aia?”, a spus bătrâna.

„Cu Daiana? Da, da, hai că m-a lăsat fără întrebări”, a spus și Livian râzând.

Bătrâna i-a atras atenția și asupra faptului că a tantonat terenul alături de Ramona și că și-au făcut ochi dulci unul altuia.

Citeste si: Mariana de la „Puterea Dragostei” nu l-a putut uita pe Jador: „M-am jucat cu el cum am vrut eu!”

La un moment dat bătrâna s-a dat de gol și l-a întrebat pe Livian când vine în vizită cu Teodora. Aceasta a spus că ar fi pregătit o masă specială pentru cei doi, după ce prietenul lui Livian a spus că ar fi mâncat o tocană de pui.

„Păi asta aș fi făcut... dacă veneai cu Teodora. Când vii?”, a spus bătrâna.

Livian a încercat să schimbe subiectul pentru a nu da curs discuțiilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Adela Popescu, metoda neobișnuită la care a apelat pentru a își mări sânii!

Constantin Zamfirescu a fost externat din spital! Ultimele detalii despre starea de sănătate a actorului: „Mai aveam puțin și...”

Alimentele care-ți curăță plămânii și elimină toxinele! Te protejează de infecții și au nenumărate beneficii pentru organismul tău

Care este starea de sănătatea a lui Nicolae Botgros, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19?

Beatrice Olaru este însărcinată cu primul copil! Primele declarații ale câștigătoarei Exatlon România: "Lacrimi de fericire..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies