Livian de la Puterea Dragostei, urare nonconformistă pentru elevii care dau BAC-ul: „Fetelor, ați luat teste de sarcină, puteți să luați și BAC-ul”

Livian de la Puterea Dragostei a ținut să le transmită „Succes” adolescenților care săptămâna aceasta dau BAC-ul, în stilul lui caracteristic.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Livian, urare nonconformistă pentru elevii care dau BAC-ul


In articol:

Săptămâna aceasta este una de foc pentru elevii de clasa a XII a care susțin examenele de Bacalaureat. Cu inima strânsă de emoții, cei mai mulți dintre ei așteaptă cu mare nerăbdare să-și arate cunoștințele desprinse în cei patru ani de liceu. 

Citeste si: Șoc la Puterea dragostei! Livian se apropie de Ramona și îi dă lovitura de grație Biancăi ! ”De ce mă urmărești, ți-am zis să te oprești”

Elevii au mare nevoie de susține săptămâna aceasta, iar Livian a știut acest lucru, așa că a făcut asta în stilul lui caracteristic. 

Livian, urare nonconformistă pentru elevii care dau BAC-ul

Concurentul de la Puterea Dragostei a făcut un video amuzant pe care l-a postat pe rețelele de socializare. Cei mai mulți au prins gluma, însă au fost și cârcotași care au ținut să-i reamintească de relația lui tumultoasă cu Bianca. 

Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra s-au împăcat!? Jador i-a dat de gol: "E la tine acasă? Ea te-a mușcat de gât?"

Livian, urare nonconformistă pentru elevii care dau BAC-ul

„Copiii, Tik Tok-ul ăsta e pentru voi. Fiți atenți aici: fetelor, voi ați luat teste de sarcină, puteți să luați și BAC-ul, băieți, voi ați luat fetele altor bărbați, puteți să luați și BAC-ul! Succes!”, a transmis Livian printr-un video pe Tik Tok. 

Livian de la Puterea dragostei, la un pas de moarte: „Am încercat să strig...”

Livian de la Puterea dragostei a fost la un pas de moarte. Concurentul a povestit tot în ultimul său vlog.

Citeste si: Concurenții de la Puterea Dragostei, relaxare totală la plajă

Livian de la Puterea dragostei a făcut dezvăluiri șocante în ultimul său vlog postat pe Youtube. Concurentul a început o nouă serie de „storytime”, în care vrea să le povestească fanilor săi experiențe din copilăria lui.

Livian a mărturisit că, în urmă cu mulți ani, a fost la un pas de moarte după ce ar fi băut diluant.

Citește continuarea aici 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate