Livian, mesaj direct pentru toți Bibișorii! A dezvăluit ce a făcut pentru fanii Biancăi: „Asta a fost adevărul”

Livian le-a adresat un mesaj susținătorilor Biancăi, Bibișorilor, în care a explicat ce consideră el că a făcut în favoarea lor!

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Livian, mesaj direct pentru toți Bibișorii!
Livian, mesaj direct pentru toți Bibișorii!

Livian s-a asigurat că încheie capitolul ce-l leagă de Bianca, ajungând până în punctul în care le-a lăsat un mesaj chiar și Bibișorilor, susținătorii Biancăi.

 

„Bibișori, din februarie-martie și până la final am vrut să vă țin la cald, vă recunosc acum și vouă, și la haită. Voi sunteți mulțumiți pe moment, niciodată nu e bine. Așa că v-am ținut la cald, dar în tot acest timp am avut grijă de Bianca. I-am făcut youtube-ul ală din care a câștigat 15.000 de euro de la finalul competiției. Dacă nu eram eu, nu făcea youtube. Eu am avut grijă de ea ca atunci când iese din emisiune să aibă imagine bună, să aibă bani în cont. V-am ținut la cald și a trebuit să am grijă de toate: de Bianca, de susținători, de familia mea, de fetele din casă pentru că aveam nevoie de votul lor pentru a câștiga. Asta a fost adevărul, v-am ținut la cald”, a adăugat Livian, în vlog-ul său.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

În continuarea vlogului în care Livian a dat cărțile pe față, acesta a explicat și situația cu care se confruntă noua femeie din viața lui. Florentina este atacată de bibișori, care nu sunt de acord cu felul în care a procedat Livian, așă că nu a mai putut răbda și a acționat.

El și-a sfătuit fanii să nu o mai atace pe Florentina: „N-are rost s-o atacați. Asta denotă ce fel de oameni sunteți voi. Voi ați dat încontinuu ca niște războinici d-ăia orbi. Vă zic direct. Am jucat un rol din martie, am strâns din dinți, am lăsat capul jos. Am în mine o perversitate foarte mare, pe care o aplic în cazuri extreme”, a declarat Livian în ultimul său vlog.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, apariție scandaloasă în mediul online. Și-a pus toți fanii în cap după ce a pozat cu sânii la vedere. „O femeie nu se scoate în evidență așa” FOTO

Citeste si: Tot parcursul relației dintre Livian și Bianca, de la A la Z: o poveste de dragoste marca Puterea Dragostei, explicată acum de Livian

Citeste si: Raluca Tănase de la Bambi, prima reacție după ce a fost eliminată de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Nici nu zici că am...”

„Am luat-o pe fata sta și am adus-o în punctul în care e acum. O iau și pe fata asta și, în viziunea mea, o iau și o aduc unde îi e locul în capul meu. Acum suntem în cunoaștere. De ce? Fetele au tendința să se piardă în detalii, nu să evolueze. Puteți să mă numiți „Sfântul femeilor” pentru că orice femeie o pot tranforma într-o doamnă din toate punctele de vedere. Ăsta-s eu, un golănaș, un derbedeu, cum vreți voi”, a declarat „Lobo”.

Livian, mesaj direct pentru toți Bibișorii!
Livian, mesaj direct pentru toți Bibișorii!

Pentru că mesajele negative pe care le primește în legătură cu Florentina Nicol se bazează pe diferite subiecte, Livian a abordat și tema banilor. Acesta a susținut că este ferm convins că tânăra nu dorește să profite de banii lui și a explicat și de ce Nicol s-a trecut logodită în mediul online: totul este spre binele relației celor doi!

Ziceți că vrea să-mi mănânce banii și urmăritorii. Nu vrea să-mi mănânce nimic (...) Legat de chestia cu logodna, a fost o demonstrație din partea ei. Și-a pus că e logodită ca să nu-i mai dea mesaj băieții. Ea încearcă că vrea ceva serios cu mine. Suntem în perioada de cunoaștere. N-ar trebui să ne aruncăm niciunul, nici ea nu știe ce prezint eu. După cum ați văzut, vă pot aduce în orice sentiment. Să fiu al naibii, cred că trebuia să fac școala de actorie”, a încheiat Livian de la Puterea dragostei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ai zice că luna viitoare împlinește 56 de ani? Romanița Iovan pare că întinerește VIDEO EXCLUSIV

Întoarcerea Libelulei! Iubita lui Speak, ultimele imagini de la mare, înainte de venirea toamnei! Și cele mai fierbinți!

Jador și-a luat ”bodyguard” de top”! Cum a ajuns Perversu' de pe Târgu Ocna în anturajul cântărețului numărul 1 în trending

Mircea Badea a pierdut 1.000 lei la pariuri, pe un singur meci! Cum arată biletul care l-a lăsat fără bani! ”Nu paria decât banii...”

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de joi, 17 septembrie. Vezi emisiunea online!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies