Vedete

Liviu Arteni, la o luna de cand Israela a fost ingropata: "Daca nu imi expira buletinul nu ma intorceam"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Liviu Arteni, la o luna de cand Israela a fost ingropata: "Daca nu imi expira buletinul nu ma intorceam"icon photo

Liviu Arteni a venit in platoul unei emisiuni TV si a vorbit despre motivele care l-au facut sa plece din tara, in ultimii ani. Dupa ce Israela a marturisit public ca orice i se va intampla rau, Liviu va trebui tras la raspundere, fostul ei sot a decis sa plece.
Mai mult, el a spus si ce l-a facut sa se intoarca in tara.

"Daca nu imi expira buletinul nu ma intorceam oricum. S-au spus multe minciuni, in sensul ca nu am dat niciodata cu pumnul in ea. Si exact si cartea pe care a scos-o, cu abuzul in familie, minciuna!

In momentul in care un psiholog de calibrul ei, daca tot ne laudam...cum poti sa umbli la un om asa, cand stii ca zace un monstru in el? Au trecut atatia ani, a fost frumos la inceput. O singura palma i-am dat in 9 ani de zile!


Eu nu am dat cu pumnul niciodata intr-o femeie!
Cand am stat la centrul din Bacua, la dezalcolizare, am citit acea carte si am subliniat multe lucruri.
Eu daca nu imi aduc aminte si la bautura dau cu pumnul intr-o femeie sau intr-un barbat, nu se mai ridica. Deci nu am dat. "
, a spus el.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune