Liviu Dragnea a comis-o grav la închisoare! Nici un alt deținut nu a mai făcut asta! Fostul lider PSD-ist și-a pus în cap toată conducerea de la Rahova! EXCLUSIV

Liviu Dragnea are probleme serioase în închisoare după ce a acordat un interviu online fără acordul conducerii Penitenciarului Jilava.

Liviu Dragnea
Autor: Radu Constantin

In articol:

Liviu Dragnea e în conflict deschis cu șefii penitenciarului, după ce acesta a decis de unul singur să acorde un interviu pentru care nu a avut acordul conducerii închisorii. Interviul a fost acordat jurnalistei Anca Alexandrescu, fosta lui consilieră, pe data de 25 iunie 2020, și a fost difuzat pe Realitatea Plus.

Șefii de la Rahova au avut un adevărat șoc când l-au văzut pe ”deținutul Dragnea” la TV. Se pare că liderul PSD primise doar acordul de a naviga pe internet, de a răspunde la mesaje, nicidecum de a da interviu unui post de televiziune.

Liviu Dragnea a făcut contestații peste contestații

A doua zi după ce interviul a fost difuzat, Liviu Dragnea a fost înștiințat că i s-a întocmit un raport de incident și că pe baza acestuia i-a fost oprit temporar dreptul la muncă. La acea vreme, politicianul lucra la garajul penitenciarului Rahova. Măsura a intrat în vigoare pe 2 iulie 2020. Trei zile mai târziu, Dragnea a formulat o plângere către Comisia de Disciplină din cadrul penitenciarului, prin care a contestat măsura retragerii dreptului la muncă. Aceasta a fost admisă în parte, judecătorul de supraveghere reducând durata sancțiunii de la 30 la 15 zile.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea a dat interviu fără să ceară voie de la șefii închisorii

Povestea nu se termină însă aici, pentru că Dragnea a contestat și această decizie.

Nu o dată ci de două ori. Până la urmă, judecătorul de supraveghere i-a respins contestația, iar politicianul s-a adresat instanței civile. Aici, Dragnea a susținut că de la începerea conflictului, lui i s-a îngrădit dreptul la muncă, deși trecuseră câteva luni de la incident. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 l-au trimis din nou pe Dragnea la Comisia de Disciplină.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Citeste si: Fiica lui Liviu Dragnea s-a despărțit de cântărețul Alex Mațaev!? Versuri dure compuse de artist la adresa Alexandrei! ”Aș prefera să fiu moartă...”

Comisia de discplină: ”Dragnea a săvârșit o abatere foarte gravă”

În luna noiembrie a anului trecut, Dragnea a fost chemat la comisie, acolo unde a fost înștiințat că nu va fi primit înapoi la muncă pentru că a comis ”abateri grave și foarte grave”. Evident, Dragnea a contestat din nou măsura.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea, condamnat pentru corupție

Citeste si: Gabriela Firea, atac la Vlad Voiculescu: ”Dumneavoastră citiți ce semnați?” Fostul edil susține că guvernul pregătește tăierea salariilor pentru medici

În tot acest joc de-a șoarcele și pisica, Liviu Dragnea a avut în cele din urmă câștig de cauză, printr-o decizie a Tribunalului Sectorului 5, care a venit însă abia în ianuarie 2021. Instanța a obligat comisia să-l încadreze pe Liviu Dragnea la locul de muncă motivând că o măsură disciplinară nu poate duce la o suspendare permanentă a unui drept al deținutului. Practic, fostul lider PSD a stat aproape 7 luni fără să aibă acces la muncă, timp în care ar mai fi putut câștiga câteva zile în eventualitatea în care va cere eliberarea condiționată. Legea prevede ca în penitenciarele din România, măsurile disciplinare aplicate deținuților să nu depășească 30 de zile.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marcel Ciolacu, ținta glumelor pe internet, după ce i-au căzut banii din sacou în timpul unei conferințe de presă

Viorica Dăniclă, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Fostul premier, dezvăluiri emoționante din trecut: „Nu e bine să ai un singur copil”

Cum arată Miron Cozma la 66 de ani! Are părul lung și vopsit negru

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Bill Gates se pregătește de o super lovitură! Doar unul ca el s-ar fi putut la așa ceva. E vorba de o lupă gigantică

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Imaginile ruşinii. Familia Regală, jignită în ultimul hal chiar la funeraliile Prinţului Philip

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies