Liviu Dragnea a lămurit situația dintre el si Irina Tănase. Politicianul a spus cum stau lucrurile în viața lui personală: "Exista schimbări în viața fiecăruia"

Liviu Dragnea a făcut declarații referitoare la zvonurile apărute în ultima vreme referitoare la relația lui cu Irina Tănase!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Liviu Dragnea a vorbit pentru prima dată după zvonurile apărute în spațiul public, legate de Irina Tănase, cea care i-a fost parteneră de viață mult timp. Politicianul a vrut să pună capăt tuturor speculațiilor și a făcut primele declarații despre viața lor personală.

Citeste si: Irina Tănase neagă despărțirea de Liviu Dragnea, dar gestul său a dat-o de gol! Ce a făcut tânăra, după ce s-a aflat în presă că l-ar fi înșelat pe politician

" Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări: 1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine", a scris Liviu Dragnea, marţi, pe Facebook.


"2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă "știre" e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu "senzațional" și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării", a mai scris Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea si Irina Tanase

Liviu Dragnea si Irina Tanase

[Sursa foto: MediaFax Foto]

Irina Tănase neagă despărțirea de Liviu Dragnea

Presa scrie de câteva zile despre despărțirea dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea. Cea care ar fi greșit este chiar Irina, care ar mai fi păstrat relația cu fostul iubit, în timp ce politicianul se afla în spatele gratiilor. Toate aceste detalii au fost infirmate de Irina Tănase.

Citeste si: Dezvăluiri despre averea familiei Irinei Tănase! Părinții blondei lui Dragnea, în conflict Administrația Penitenciarelor! EXCLUSIV

De unde știți dumneavoastră așa ceva? Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău…”, a declarat Irina Tănase pentru Cancan.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies