Liviu Dragnea a votat singur şi la europarlamentare şi la referendum! Unde a votat Irina Tănase

Liviu Dragnea a venit la Liceul Jean Monnet din Bucureşti, pentru a vota la alegerile europarlamentare. El a votat şi la referendum.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Am spus mereu că susţin tema de la referendum. Este simplu. Aşa cum toţi cetăţenii care au votat, unii şi la referendum şi alţii nu, aşa si la PSD. Dacă nu aş fi vrut să votez nu aş fi spus dinainte că susţin întrebările.

E o zi bună, au venit foarte mulţi oameni la vot.

Îmi pare rău că au fost cozi foarte mari. Am fost la foarte multe voturi şi am văzut de unde sunt întârzieri, de la tabletă, de la două liste. În diaspora ar trebui să îi întrebăm pe ambasadorii care au fost numiţi în Spania, Italia, Marea Britanie, de ce nu au încercat să îi direcţioneze să le spună românilor unde să meargă. Sunt secţii unde nu e nimeni şi secţii oarte aglomerate", a declarat liviu Dragnea.

El a adăugat că Irina Tănase a votat dimineaţă, la o secţie din Drumul Taberei. "Fiecare cu treaba lui", a spus liderul PSD.

Liviu Dragnea a venit însoţit de gărzi de corp. Este printre ultimii politicieni care au rămas să îşi exprime votul.

După ce a stat mai multe minute aşteptând să îi vină rândul, Liviu Dragnea a primit toate cele trei buletine de vot, aşa că liderul PSD votează şi la referendum.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate