Liviu Dragnea, din nou la spital! Ce se întâmplă în aceste momente cu liderul PSD: „Durerile nu se opresc...”

Liviu Dragnea a ajuns din nou la spital. Anunțul a fost făcut de către secretarul partidului PSD, Codrin Ștefănescu. Ce se întâmplă cu liderul social-democraților.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Liderul partidului PSD, Liviu Dragnea, a ajuns din nou la spital, la doar câteva zile de la externare.

După ce săptămâna trecută a acuzat dureri puternice de spate, liderul social-democraților s-a întors la spital, acolo unde primește îngrijiri medicale. Anunțul a fost făcut chiar de către secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu.

Dragnea ar fi trebuit să participe la o ședință de lucru la Brașov, însă Ștefănescu a dat asigurări că acesta va fi prezent la ședința Comitetului Executiv Național de luni.

Ar fi trebuit să participe astăzi şi Liviu Dragnea la această întâlnire. Aseară a avut iarăşi o problemă de sănătate. Medicii au insistat şi aseară a fost câteva ore internat. A făcut câteva injecţii. A urmat procedura medicală, sperăm ca totul să fie bine pentru că mâine avem o ședință foarte importantă", a declarat Codrin Ștefănescu.

Citeste si: Sora Deliei Matache a rămas fără fetița cea mare, Jessie! "Mi-au furat-o"

Citeste si: Toate tatuajele ”secrete” ale Plușicăi, dezvăluite! Puțini se pot lăuda că le-au văzut pe toate FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Șoc la înmormântarea lui Nicu Maharu! Un cunoscut cântăreț a leșinat și a fost dus la mașină pe brațe! ”Mi s-au tăiat picioarele când l-am văzut în sicriu”

"Durerile nu se opresc. Se pare că varianta pe care a ales-o de a face infiltrații şi terapie adiţională nu este cea mai bună. Cred că va ajunge tot la operație, așa cum l-au sfătuit medicii de specialitate”, a mai adăugat Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea fusese externat miercuri seară după cinci zile de spitalizare.

Nicolae Bacalbașa, despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea: „Din păcate...”

Nicolae Bacalbașa a vorbit despre starea de sănătate a liderului PSD, Liviu Dragnea. Ce spune deputatul despre afecțiunea acestuia și ce se va întâmpla cu acesta.

O compresie radiculară într-o hernie de disc pentru partid nu poate provoca îngrijorare pentru că nu este o afecţiune letală. Sigur că este o perturbare a activităţii principalului lider al unui partid.

Din nefericire, este o afecţiune extrem de dureroasă, greu de suportat. Deci, mai degrabă îmi provoacă compasiune şi solidaritate faţă de problemele neplăcute de sănătate de care avem parte toţi, pe rând, acum are nevoie domnul Dragnea", a declarat Bacalbaşa, la Parlament.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: