Liviu Dragnea, interzis la amor în închisoare! Irina Tănase nu-l mai poate vizita în camera conjugală din cauza COVID-19

Liviu Dragnea nu mai poate primi vizite conjugale din partea iubitei lui, Irina Tănase.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Liviu Dragnea nu va mai beneficia de vizite conjugale din partea iubitei lui, Irina Tănase. după intrarea în vigoare a unui decret referitor la măsuri de siguranță în contextul epidemiei de coronavirus în penitenciarele din România. Hotărârea este valabilă pentru penitenciarele din toată țara și are un carcater temporar. Liviu Dragnea se află în spatele gratiilor din luna mai a anului trecut și are de ispășit o pedeapsă de 3 ani și jumătate de închisoare. Irina Tănase, iubita fostului lider PSD i-a rămas fidelă acestuia și a promis că-i va rămâne fidelă acestuia.

fara descriere

Citeste si: Cuscrul preot al lui Liviu Dragnea este bolnav! Părintele Dionis Tătulescu are o boală care afectează coloana vertebrală!

Citeste si: Soacra lui Liviu Dragnea, mesaj clar pentru fostul lider PSD: Sunt șocată și azi

Citeste si: Imagini SENZAȚIONALE cu vila colosală a lui Liviu Dragnea! În fața casei se lăfăie gunoaiele

Epidemia COVID-19 a dat peste cap funcționarea penitenciarelor din România și a creat reguli extrem de stricte referitoare la modul în care deținuții primesc vizite din partea apropiaților. Aceștia nu mai au voie să primească pachetede acasă, frecvența vizitelor este una mai redusă și se realizează doar cu un dispozitiv de separare, orice tip de contact fizic cu persoanele din exteriorul închisorilor fiind interzis.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate