Liviu Dragnea primește și o veste bună! A câștigat un proces important! Un lider #rezist îi solicita despăgubiri uriașe | DEZVĂLUIRI

Liviu Dragnea a primit și o veste bună de la avocații săi, după o săptămână de foc în care a pierdut pe toate planurile.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Liviu Dragnea a câștigat, totuși, un proces: cel cu protestatarul Marian Ceaușescu. Acesta îl dăduse în judecată pe liderul PSD și îi ceruse daune morale în valoare de 45.000 lei după ce fusese făcut ”securilă” de acesta. Procesul a avut loc la Judecătoria Sectorului 2 și s-a încheiat cu anularea cererii din partea magistraților, în camera de consiliu. Totuși, un nou termen a fost fixat pe 20 iunie și teoretic există o mică șansă ca acesta să se judece.

fara descriere

Marian Moroșanu, supranumit Ceaușescu, este unul dintre liderii vocali ai mișcării #rezist, care s-a considerat jignit de apelativul ”securilă”, folosit de Liviu Dragnea la adresa lui. În afară de daune morale, protestatarul a cerut ca Liviu Dragnea să-i prezinte scuze publice pe posturile de televiziune care au difuzat imagini cu politicianul adresându-i injurii.

Liderul #rezist, agresat de securitate!

fara descriere

Scena incriminată a avut loc după ce Dragnea a ieșit de la o ședință a Asociației Municipiilor din România, iar Ceaușescu i-a strigat: ”Câți bani ai furat? La pușcărie”. Nervos, PSD-istul i-a răspuns: ”La pușcărie să mergi tu, securilă! Direct”.

Citeste si: Fiica lui Giani Kiriţă a salutat condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare: „Parcă sunt mai bine dispusă acum!”

Citeste si: Gabriela Firea, din nou la spital! Are probleme mari de sănătate și va fi iar operată! Dezvăluiri cutremurătoare ale edilului

Citeste si: Liviu Dragnea va avea două șanse să iasă din închisoare! Astrograma sa este încărcată de semne rele și perioade de disperare!

Marian Ceaușescu susține că este un vechi luptător anticomunist care a avut de suferit în timpul regimului de dinainte de 1989. El spune că a fost bătut atât de securiști cât și de mineri.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate