Liviu Guta, dezvaluiri socante despre Daniela Gyorfi: "Se schimba de fata cu mine! Daca voiam sa fac ceva, din doua miscari eram pe ea!"

Intre Liviu Guta si Daniela Gyorfi, doi fosti parteneri de scena, a aparut un adevarat scandal. Manelistul a dezvaluit ca Daniela are ciuda pe el din cauza faptului ca el are succes, in timp ce ea a intrat intr-un con de umbra.

Distribuie pe:

fara descriereInvitat intr-o emisiune de la Acasa TV, Liviu a facut dezvaluiri despre Daniela: "Eu mi-am facut treaba mea, nu am avut nimic cu ea, iar ea vine acum si spune ca mai bine aveam. Chiar nu as fi vrut sa am nimic cu ea. Nu era genul meu".

"Am fost langa ea de fiecare data, insa uita cine a ajutat-o, cine a dus-o prin tara. Acum zici ca a innebunit. Daniela era o femeie mai putin naturala, nu erau sanii ei. Se schimba de fata cu mine. Daca voiam sa fac ceva, din nou miscari eram pe ea", a continuat manelistul.

Guta a vorbit si despre atitudinea pe care a avut-o partenerul Danielei, George Tal, dupa ce a venit in Romania: "A venit pus pe scandal, ii intreba pe toti cu cine s-a culcat Daniela. El a recunoscut la el in casa ca nu a mai lasat-o sa cante cu mine din cauza ca eu as fi fost amantul ei. Daniela se urca pe mine cand canta, iti dai seama ca el nu stia din astea. O fi zis ca suntem impreuna!"


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate