Vedete

Liviu Pustiu rupe tacerea despre plecarea Roxanei Dobre de acasa: "Florin Salam era foarte... "

In presa a aparut informatia ca Roxana Dobre a fugit cu fostul ei iubit, iar apropiatii lui Florin Salam au facut primele declaratii despre acest subiect.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Liviu Pustiu rupe tacerea despre plecarea Roxanei Dobre de acasa: "Florin Salam era foarte... "icon photo
 
Cantareata Raluca Dragoi sustine ca cei doi se iubesc mult.
 
“Florin Salam a fost omul de la care am învăţat multe. Ceea ce am auzit astăzi îmi este greu să cred. După moartea primei soţii, eu am avut o colaborare frumoasă cu el şi ştiu că a suferit foarte mult. Eu cred că toţi am avut în căsnicie diferite certuri. Mâine poate o să fie lângă el. Nu vrea să dea detalii, dar aşa se întâmplă când eşti soţia unei persoane importante. Erau foarte fericiţi, erau foarte îndrăgostiţi şi este în continuare”, a spus Raluca Dragoi.
Mai mult, Liviu Pustiu a spus ca nu crede zvonurile care au aparut.
 
 “Nu ştiu ce s-a întâmplat. Ştiu sigur că cei doi se iubesc foarte mult! Era foarte fericit Florin Salam. Nu cred aşa ceva, este normal să mai existe nişte discuţii. Ştiu că o iubeşte pe Roxana foarte mult, ea l-a ajutat foarte mult din punct de vedere moral. Nu mai contează ce a fost în trecut, important este că a clădit o familie cu Florin Salam. Vor merge până la capăt împreună pentru că se iubesc”, a marturisit Liviu Pustiu..

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune