Liviu Stanciu da de pamant cu Bianca Dragusanu: "E o boarfa nesuferita si danseaza ca un portavion avariat!"

Bianca Dragusanu participa la cel de-al 13-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine". Insa acest lucru nu i-a adus doar critici pozitive, ci si foarte multe comentarii negative. ##VIDEO1804##

Distribuie pe:

Cunoscutul prezentator TV Liviu Stanciu nu crede insa in suferinta Biancai si a atacat-o dur pe Facebook, numind-o boarfa: "E o boarfa nesuferita si danseaza ca un portavion avariat!".

Aflata la duel cu Nicoleta Luciu, vedeta TV acuza dureri groaznice si asteapta verdictul medicului pentru a afla daca are voie sa danseze vineri seara.

Invitat in emisiunea WOWbiz alaturi de DJ Rynno si Jean de la Craiova, Stanciu a continuat atacul asupra Biancai Dragusanu.

fara descriere
Liviu Stanciu
fara descriere
Bianca la Dansez pentru tine

 

"Am facut-o boarfa pentru ca, daca o sa cautam o definite in DEX pentru acest cuvant, aceasta este definitia unei femei usoare. Avand in vedere ca are 41 de kilograme, chiar este o femeie usoara. Pe mine ma deranjeaza ea cu totul, ca existenta si faptul ca a devenit un model de succes. Asta va educa copiii. Are buzele exact ca un clovn, nu are nevoie de machiaj.", a spus Liviu Stanciu la WOWbiz.

"Bianca trebuie sa isi vada de treaba ei. Adica sa mearga", l-a completat DJ Rynno.

##VIDEO1806##

Cu toate acestea, Jean de la Craiova a sarit in apararea Biancai: "Ea a fost chemata sa danseze pentru un caz, nu danseaza pentru ea. Ea incearca saraca, nu este chiar usor. Eu am venit aici sa va spun ca am muncit foarte, foarte mult. Toata lumea munceste acolo, majoritatea sunt rupti acolo.".

Chiar si asa, Liviu Stanciu si-a reluat atactul asupra vedetei: "Nu danseaza nimeni pe gratis. Eu am vazut ca anumite vedete isi arata implicarea afectiva. Ea insa nu. Ea este o virgina pe care a gasit-o PRO Tv-ul in clubul de virgine."

##VIDEO1807##

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate