Liviu Teodorescu a frant inima fanelor sale: are relatie si este indragostit lulea de o blonda misterioasa! | VIDEO

Liviu a devenit cunoscut dupa ce a participat la un show de talente muzicale, urmand apoi o ascensiune interesanta ca actor in seriale de sitcom, dar si ca membru activ al trupe "LaLa Band".##VIDEO500437##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

La 24 de ani, tanarul a facut victime printre fete inca de la prima aparitie, iar dupa terminarea concursului a inceput sa lucreze in diverse proiecte muzicale alaturi de Adda, Sore si, bineinteles, "mentorul" sau Marius Moga.

In majoritatea aparitiilor sale publice, de cand a devenit "celebru", Liviu a fost insotit in general de prieteni sau de familie. Luna trecuta insa, cantaretul a spart gheata si a venit la avanpremiera filmului SF „Doctor Strange” insotit de o domnisoara blonda.

Tanara se numeste Iulia Iacob si cei doi au fost, iniţial, colegi, ea aparand in videoclipul „Dor de ea”, lansat in februarie 2016.

fara descriere

fara descriere

Zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro i-au surprins pe cei doi la masa, intr-un centru comercial din Capitala, semn ca este vorba de o relatie din ce in ce mai serioase, care va face cu siguranta sa suspine marea masa a fanelor lui Liviu.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate