Liviu Teodorescu a frant inima fanelor sale: are relatie si este indragostit lulea de o blonda misterioasa! | VIDEO

Liviu a devenit cunoscut dupa ce a participat la un show de talente muzicale, urmand apoi o ascensiune interesanta ca actor in seriale de sitcom, dar si ca membru activ al trupe "LaLa Band".##VIDEO500437##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

La 24 de ani, tanarul a facut victime printre fete inca de la prima aparitie, iar dupa terminarea concursului a inceput sa lucreze in diverse proiecte muzicale alaturi de Adda, Sore si, bineinteles, "mentorul" sau Marius Moga.

In majoritatea aparitiilor sale publice, de cand a devenit "celebru", Liviu a fost insotit in general de prieteni sau de familie. Luna trecuta insa, cantaretul a spart gheata si a venit la avanpremiera filmului SF „Doctor Strange” insotit de o domnisoara blonda.

Tanara se numeste Iulia Iacob si cei doi au fost, iniţial, colegi, ea aparand in videoclipul „Dor de ea”, lansat in februarie 2016.

Zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro i-au surprins pe cei doi la masa, intr-un centru comercial din Capitala, semn ca este vorba de o relatie din ce in ce mai serioase, care va face cu siguranta sa suspine marea masa a fanelor lui Liviu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P