Liviu Teodorescu si Xonia s-au indragostit de Dubai!

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Liviu Teodorescu s-a intors intors din Dubai. Acolo nu doar ca a experimentat frumusetea locurilor si grandoarea arhitecturii, dar a descoperit.
 
unele dintre cele mai frumoase locuri ale Emiratului. A mancat burger de camila, s-a imbracat precum localnicii, a negociat in bazar, a cantat pe strada, a mers in desert, s-a plimbat pe plaja, s-a bucurat de calaritul pe camila si trait atat frumusetea partii moderne, cat si a Old City-ului. 
 
Xonia a vizitat si ea Dubai si a recunoscut ca a fost o experienta unica. S-a bucurat de frumusetea locului si, ca si Liviu, abia asteapta sa revina. Printre vedetele care au trait experienta minunatului Dubai mai sunt Inna, Alina Eremia, Andreea Raicu, Adela Popescu.
 
Dubai este facsinant si ofertant la fiecare pas. Litoralul orasului nu duce lipsa de plaje frumoase, iar toate sunt complet diferite, neexistnd doua la fel. Fiecare tarm din cartierele orasului are o personalitate proprie, exprimand cultura infloritoare a plajelor in modul sau complet unic. Plaja Black Palace este perfecta pentru cei care cauta o plaja linistita si mai putin cunoscuta. 
 
Exista multe lucruri de facut in vechiul Dubai - fie ca doresti sa descoperi o bucatica de istorie sau mostenire locala, fie ca vrei pur si simplu sa savurezi niste delicatese traditionale. Pietele traditionale din Dubai inca sunt o parte importanta a vietii cotidiene si a comertului orasului, o plimbare printr-una dintre aceste piete animate fiind o experienta esentiala. Aici vei descoperi adevarata esenta a mostenirii in materie de cumparaturi a orasului Dubai. 
 
Brunch-urile de weekend ocupa un loc special in inimile locuitorilor din Dubai si au devenit rapid un reprezentant de marca al gastronomiei locale. In conditiile in care saptamana de lucru se desfasoara de duminica pana joi, aceste ospete „tot ce poti manca si bea“ din fiecare zi de vineri le permit comunitatilor diverse ale orasului sa se intalneasca si sa sarbatoreasca inceputul weekend-ului. Brunch-urile sunt de toate felurile - multe localuri ofera un ospat in stil petrecere, unele implicand o experienta mai relaxata si intima, in timp ce altele ofera brunch-uri care vin la pachet cu o intreaga serie de evenimente si activitati pentru toata familia, tinand copiii ocupati si parintii relaxati. 
 
Orasul a inceput sa se dezvolte initial in jurul raului Dubai - sufletul industriei sale de import-export - si aici este locul unde inca poti descoperi radacinile orasului Dubai. Vizitatorii sunt incurajati sa se plimbe printre turnurile de vant si cladirile din ghips si coral ale Cartierului istoric Al Fahidi, toate restaurate minutios doar cu materiale de constructie si metode traditionale pentru a arata la fel ca in perioada lor de glorie. O serie de galerii de arta imprastiate in aceasta zona expun numeroase lucruri valoroase, de la caligrafie la arta moderna.
Pentru a intelege cum se cuvine cultura locala si pentru a aprecia legatura stransa dintre locuitorii emiratelor si camile, puteti merge la una dintre numeroasele curse de camile care au loc in timpul lunilor mai reci din an.
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate