Liviu Vârciu
Liviu Vârciu si Anda Călin

Vedete

Liviu Vârciu a cerut ajutor pe internet! Pepe s-a dus special la munte să-l ajute

Liviu Vârciu a avut nevoie de jautor la munte! Singurul care i-a sărit în ajutor a fost Pepe!

Liviu Vârciu a avut parte de o peripeție pe cinste! Prezentatorul TV le-a cerut ajutor fanilor pe internet după ce a intrat într-o încurcătură uriașă. Aflându-se la munte, cu familia, unde s-au relaxat câteva zile, Liviu Vârciu a făcut-o lată!

Citeste si: Liviu Vârciu, dezvăluiri despre chinul prin care a trecut din cauza coronavirusului: ”Această boală m-a distrus pe interior”

Celebrul prezentator de televiziune a cerut ajutor în mediul online, după ce a pierdut cheia de la mașină pe pârtie.

Vedeta s-a panicat și le-a transmis un mesaj urmăritorilor lui de pe internet, spunând că cine găsește cheia să-l anunțe în privat.

„Am o veste bună pentru voi, una proastă pentru mine! Mi-am pierdut cheia de la mașină pe pârtie. Help! Îm șoptește doamna (n.r Anda Călin) că eu sunt retard, handicapat, nu pot să scot asta pe gură. Bine, am pierdut cheia, sunt un pic handicapat.

Dacă cineva găsește o cheiuță neagră așa, pe pârtia Lupului, cu o pisicuță ce e pe ea, scrieți-mi și mie în particular, vă rog!”, a spus Liviu Vârciu, foarte îngrijorat, pe pagina lui de Instagram.

Pepe, singurul care i-a sărit în ajutor lui Liviu Vârciu

După ce a anunțat pe internet că și-a pierdut cheia de la mașină pe pârtie, Liviu Vârciu a avut nevoie de o dublură, care se afla la București. Astfel, singurul care i-a sărit în ajutor a fost prietenul lui, Pepe. Cântărețul a luat imediat dublura cheii de la autoturism, s-a urcat în mașină și a plecat imediat spre stațiunea montană unde se afla Vârciu cu familia lui.

Citeste si: Cât de mare s-a făcut fiica lui Liviu Vârciu! Ce carieră își dorește Carmina: "Sunt îndrăgostită de film..."

Liviu a spus că Pepe s-a deplasat din Capitală până la munte doar să-i aducă lui cheia de la mașină. ” Să mai zică cineva că Pepe nu e fratele meu și prietenul meu. Deci n-a găsit nimeni cheia până în momentul de față. Mi-a venit cheia de la București.

Așa că cine-mi găsește cheia îl cinstesc!”, a mai spus Liviu Vârciu pe Instagram.